RequaizeN
Requlogia Minecraft Hizmetleri
- En iyi cevaplar
- 19
- Web Sitesi
- requlogia.com.tr
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Merhabalar, Minecraft türkiye sunucuları olarak çoğu sunucu sahiplerinin ve çoğu oyuncunun satış çubuğu özelliğini sevdiğini görmekteyim fakat ısrarla bu tür özellikleri çoğu sunucu skript olarak kullanmakta. Bu tür skriptlerin sunucuda tps'i düşürdüğünü düşünerek eklentisini tanıtmak istiyorum.
Eklentiyi Kullanabilmek için gerekli diğer eklentiler:
Bu eklentiyi kullanabilmek için kesinlikle
Eklentiyi Kullanabilmek için gerekli diğer eklentiler:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
eklentisine sahip olmalısınız.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
sunucuların para sistemi için kullanılan bi eklentidir. Zorunludur.Özellikler:
Satılacak İstediğiniz ürünü ekleyip / çıkarabilme,
Satılan ürünlere vergi ekleyebilme,
Satılan ürünlerde vip oyunculara özel daha fazla para verebilme,
Satış çubuğunu değiştirebilme,
Satış çubuğuna açıklama ekleyebilme
Sınırsız ve sınırlı sayıda satış çubuğu verebilme,
Kurulum:
- (Gerekli)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun.Eklentisini indirin,
- (Gerekli)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun.Eklentisini indirin,
- (İsteğe Bağlı) Factions/SkyBlock/Towny/yourFavoriteBlockProtection Eklentisini indirin,
- Plugins klasörüne eklentileri atın,
- Sunucuyu yeniden başlatın,
- config.yml dosyasını düzenleyin,
- prices.yml dosyasını düzenleyin,
- /sellstick reload komutunu uygulayarak eklentiyi yenileyin,
- Keyfinize Bakın!
Kullanım:
Satış Çubuğunu verebilmek için /sellstick give <oyuncu> <miktar> <(#Kullanım Sayısı) / infinite /i >
Örnek:
/sellstick give <oyuncu> 1 20 - 1 Adet 20 Kullanımlık satış çubuğu
/sellstick give <oyuncu> 2 10 - 2 Adet 10 Kullanımlık satış çubuğu
/sellstick give <oyuncu> 1 infinite - 1 Adet Sınırsız satış çubuğu
/sellstick give <oyuncu> 2 i - 2 Adet Sınırsız satış çubuğu
"infinite" ve "i" aynı işlevi görmektedir.
Yetkiler:
sellstick.give - Bu yetkiye sahip olan oyuncular satış çubuğu verebilir.
sellstick.use - Bu yetkiye sahip olan oyuncular satış çubuğu kullanabilir.
sellstick.multiplier.x - Bu yetkiye sahip olan oyuncular x katı daha fazla kazanç sağlayacaktır.
Gelişmekte ve Yeniliğe Açık Sunuculara Başarılar Dilerim. iyi Forumlar, İyi Oyunlar.
Son düzenleme:
Ozan Çelik
Seçkin madenci.
- Web Sitesi
- viasly.com
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Skript yerine kullanılabilir elinize sağlık güzel anlatım.
Valiant
Rec, Play, Pause!
- En iyi cevaplar
- 1
- Web Sitesi
- www.craftale.net
Çoğu kişi skriptle yapıyordu, plugininin olması daha iyi. Tanıtım da harika bu arada.
RequaizeN
- En iyi cevaplar
- 19
- Web Sitesi
- requlogia.com.tr
Skript yerine kullanılabilir elinize sağlık güzel anlatım.
Çoğu kişi skriptle yapıyordu, plugininin olması daha iyi. Tanıtım da harika bu arada.
Teşekkür ediyorum.
Tanıtım gayet açıklayıcı olmuş tek okuma ile anladım.
Hoş bir eklenti beğendim. Daha iyi şeyler yapabilirsin dostum piyasada olmayan bu yetenek var sende. BU İŞTE İYİSİN
RequaizeN
- En iyi cevaplar
- 19
- Web Sitesi
- requlogia.com.tr
Tanıtım gayet açıklayıcı olmuş tek okuma ile anladım.
TeşekkürlerHoş bir eklenti beğendim. Daha iyi şeyler yapabilirsin dostum piyasada olmayan bu yetenek var sende. BU İŞTE İYİSİN![]()
Skriptle kullanıyorduk madem plugini var sunucuyu yormanın alemi yok plugine geçelim artık 
Güzel ve yararlı bir konu olmuş detaylı anlatımınız için teşekkürler plugin çok yararlı başarılar.
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.