Hoş Geldin!

MinecraftTR.COM - Türkiye'nin en büyük minecraft platformu.

MinecraftTR.COM minecraftla alakalı araçları kullanıma sunuyor. Her şey burada; skript, plugin, doku paketleri, shaderlar, modlar, mcpe, minecraft sunucu kurulumu ve sunucularınızla alakalı yaşadığınız sorunları çözmenize yardımcı olabilecek rehberler ve tüm minecraft haberleri.

Sitemize kayıt olarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Giriş Yap veya Kayıt Ol!
batihost minecraft server kirala
Minecraft Sunucu Kiralama
MinecraftTR Reklam Alanı
MinecraftTR Reklam Alanı
MinecraftTR Reklam Alanı
MinecraftTR Reklam Alanı
Reklam satın al!

SevTech: Ages Mod Paketi Hakkında Bilgi

Forumun En Güçlü Üyesi
Katılım
17 Şubat 2019
Mesajlar
537
Tepki puanı
163
Puanları
1,315
Discord
20220131 (1).png

SevTech: Ages Mod Paketi Hakkında Bilgi​

Sevilen mod paketlerinden birisi olarak karşımıza SevTech: Ages mod paketi çıkıyor. Bu paket hakkında bilinmesi gerekenleri derledik.
Minecraft’ta 4.8 milyona yakın indirmeye sahip olan SevTech: Ages, sunmuş olduğu sistemlerle bir zamanlar YouTuberlar tarafından da sıklıkla çekiliyordu. İçerisinde yer aldığı pek çok mod ve sistem ile oyuncuların etkili bir şekilde oynamasını sağlayan bu paket, günümüzde de tercih ediliyor. Yayıncılar bu paketi kullanarak seri üretebilir.

SevTech: Ages Mod Paketi​

SevTech: Ages, ilerlemeli bir mod paketi olmakta. Oyuncular, görev sistemini kullanarak ve ilerleyerek oyunu oynuyor. Mod paketinin isminden de anlaşılacağı üzere bu oyun çağlardan oluşuyor. Yani oyuncu önce ilkel bir şekilde yaşıyor, zamanla teknolojik gelişmeler elde ediyor. Oyun sürümü 1.12.2 olan bu paket, diğer mod paketlerinde olmayan kendine özgü mekanikleri ile de kullanıcıların karşısına çıkıyor.

SevTech: Ages Mod Paketi Özellikleri​

SevTech: Ages mod paketi için paylaşılan görseli incelediğimizde görsel dört farklı içeriğe ev sahipliği yapıyor. Bunlardan ilki ilkel yaşam olurken ikinci görsel orta çağ içerikli. Üçüncü görseli incelediğimizde endüstri devrimi karşımıza çıkarken dördüncü görselde şehirleşme bizlerin yanında yer alıyor. Mod paketindeki modları incelediğimizde karşımıza pek çok popüler mod çıkıyor. Bunlardan birisi Applied Energistics 2 olmakta. Bu mod elektronik depolama sistemi kurmaya yarıyor. Modun amacı tüm eşyaların tek bir yerde olmasını sağlamak.
20220131 (2).png
Mod paketinde yer alan modlardan birisi Immersive Engineering olarak karşımıza çıkıyor. Bu mod endüstriyel alanda gelişme sağlamak adına oluşturuldu. Mühendislik alanında kendini geliştirmek isteyenler için güzel ve tarihi görünümde bir mod olduğunu açıklayalım. Mod paketindeki modlardan birisi Iron Backpacks olmakta. Bu mod oyuna çanta ekliyor. Bu çantalar sayesinde oyuncular envanterine daha fazla eşya ekleyebiliyor. Oyundaki modlardan birisi olan OpenBlocks Elevator, oyuna asansör ekliyor. Bu blok sayesinde oyuncular asansör inşa edip katlar arasında gezebiliyor.
Mod paketinde JourneyMap, Inventory Tweaks, Iron Chests, Chisel, BetterFps, BiblioCraft ve Bonsai Trees 3 gibi daha pek çok mod oyuncuları karşılıyor. Oyuncular hemen mod paketini kurarak yeni bir deneyim yaşayıp yeni keşiflere yelken açabilir.
 

Üst