Marcbook6 Yeni bir Steve doğdu! Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 213 Tepki puanı 22 Puanları 0 29 Ekim 2019 #1 1 inci sayfa yapı blok ları haric diyer sayflara girmiyo bu hatayı veriyo
HarunOrhan "Le vent se lève ! … Il faut tenter de vivre!" Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 118 Tepki puanı 98 Puanları 1,150 Yaş 24 29 Ekim 2019 #2 Marcbook6' Alıntı: 1 inci sayfa yapı blok ları haric diyer sayflara girmiyo bu hatayı veriyo Ekli dosyayı görüntüle 3876 Genişletmek için tıkla ... eğer vipler için özel bir shop menüsü yapmadıysanız şu permi gerekli oyunculara verin çözülür; shopguiplus.shops.* eğer üstte attığım çalışmadıysa permissionsex kullanmıyorsunuz demektir. diğer eklentiler bu permi desteklemiyor. o yüzden; shopguiplus.shops.marketadı şeklinde o girmeye çalışılan marketin adını perm olarak verin. Upvote 0 Downvote
Marcbook6' Alıntı: 1 inci sayfa yapı blok ları haric diyer sayflara girmiyo bu hatayı veriyo Ekli dosyayı görüntüle 3876 Genişletmek için tıkla ... eğer vipler için özel bir shop menüsü yapmadıysanız şu permi gerekli oyunculara verin çözülür; shopguiplus.shops.* eğer üstte attığım çalışmadıysa permissionsex kullanmıyorsunuz demektir. diğer eklentiler bu permi desteklemiyor. o yüzden; shopguiplus.shops.marketadı şeklinde o girmeye çalışılan marketin adını perm olarak verin.
Marcbook6 Yeni bir Steve doğdu! Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 213 Tepki puanı 22 Puanları 0 29 Ekim 2019 #3 HarunOrhan' Alıntı: eğer vipler için özel bir shop menüsü yapmadıysanız şu permi gerekli oyunculara verin çözülür; shopguiplus.shops.* Genişletmek için tıkla ... yapı blokları ksımına giriyo ama diyer kısımlara girmiyo sorun bu dedigimö şeyi yaptım düzelmedi mangaddp oyuncu shopguiplus.shops mangaddp oyuncu shopguiplus.shops.* Upvote 0 Downvote
HarunOrhan' Alıntı: eğer vipler için özel bir shop menüsü yapmadıysanız şu permi gerekli oyunculara verin çözülür; shopguiplus.shops.* Genişletmek için tıkla ... yapı blokları ksımına giriyo ama diyer kısımlara girmiyo sorun bu dedigimö şeyi yaptım düzelmedi mangaddp oyuncu shopguiplus.shops mangaddp oyuncu shopguiplus.shops.*
HarunOrhan "Le vent se lève ! … Il faut tenter de vivre!" Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 118 Tepki puanı 98 Puanları 1,150 Yaş 24 29 Ekim 2019 #4 Marcbook6' Alıntı: yapı blokları ksımına giriyo ama diyer kısımlara girmiyo sorun bu dedigimö şeyi yaptım düzelmedi mangaddp oyuncu shopguiplus.shops mangaddp oyuncu shopguiplus.shops.* Genişletmek için tıkla ... groupmanager kullandığınız için olmamış o girilen marketi elinizle ekleyin altta ki örnektir sizin shops.yml'de o kısımda ne yazıyorsa odur. shopguiplus.shops.spawners yanlış hatırlamıyorsam şu kısımlara bakıyorduk; Upvote 0 Downvote
Marcbook6' Alıntı: yapı blokları ksımına giriyo ama diyer kısımlara girmiyo sorun bu dedigimö şeyi yaptım düzelmedi mangaddp oyuncu shopguiplus.shops mangaddp oyuncu shopguiplus.shops.* Genişletmek için tıkla ... groupmanager kullandığınız için olmamış o girilen marketi elinizle ekleyin altta ki örnektir sizin shops.yml'de o kısımda ne yazıyorsa odur. shopguiplus.shops.spawners yanlış hatırlamıyorsam şu kısımlara bakıyorduk;