Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Bu skript ile AuthMe'de ki /register ve /login komutlarını türkçeleştirebilirsiniz. Ancak yapmanız gereken bir kaç ayar bulunmaktadır. Öncelikle AuthMe configine girip, 125. satırdaki alanı şu şekilde değiştiriyoruz.
Kod:
allowCommands:
- '/login'
- '/register'
- '/giriş'
- '/kayıt'
- '/email'
- '/captcha'
Bu dosyayı kaydediyoruz. Ve aşağıdaki skripti skript dosyalarımızın arasına ekleyip reload çekiyoruz. İsterseniz AuthMe'deki mesajları türkçe komutları kullanabilirsiniz. Denenmiştir. Ve en detaylı türkçe AuthMe komut konusudur.
JavaScript:
command /giriş [<text>]:
trigger:
if arg 1 is set:
execute player command "login %arg 1%"
else:
execute player command "login"
command /kayıt [<text>] [<text>]:
trigger:
if arg 1 is set:
if arg 2 is set:
execute player command "register %arg 1% %arg 2%"
else:
execute player command "register %arg 1%"
else:
execute player command "register"
Son düzenleme:
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Heryerde karşılaşmak güzel Başarılar dilerim size .
Heryerde karşılaşmak güzel Başarılar dilerim size .
Normalde yabancı forumlarda ve sunucularda çalışıyorum. Ancak arada memleketede dönmek lazım.
Konu Güncel
RubySkyMC
Yeni bir Steve doğdu!
- Web Sitesi
- www.RubySkyMC.com
Authme de ayarlaya biliyorsun diye biliyorum bana göre gereksiz geldi
EmreGK
Yeni bir Steve doğdu!
- Web Sitesi
- aithragame.com
Basit ve kalıcı çözüm teşekkürler, sunucum da kullanacağım 
Authme de ayarlaya biliyorsun diye biliyorum bana göre gereksiz geldi
Ayarlayamıyorsun..
Basit ve kalıcı çözüm teşekkürler, sunucum da kullanacağım![]()
İyi kullanımlar.
luf1x
Seçkin madenci.
- En iyi cevaplar
- 5
Yararlı konu tebrikler..
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.