Riasarina
Elite madenci.
- Web Sitesi
- www.mergecraft.pw
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Yeni açacağım skyblock sunucumu oyunculara açmadan önce her şeyin düzgün bir şekilde çalıştığını gözümden kaçan yerlerin tespitini yapabilecek gerektiği yerlerde kendi tecrübelerini/fikirlerini paylaşabilecek BetaTester arkadaşlara ihtiyacımız vardır.
alanında tecrübeli daha önce yönetim ekibinde (BaşRehber/Moderatör/Admin/Developer v.b gibi) bulunmuş ve bizimle sunucu açıldıktan sonra da çalışmak isteyen arkadaşlar da yazabilirler
Detaylar discord üzerinden verilecektir ulaşmak isteyen arkadaşlar için
Discord: immortallobject
alanında tecrübeli daha önce yönetim ekibinde (BaşRehber/Moderatör/Admin/Developer v.b gibi) bulunmuş ve bizimle sunucu açıldıktan sonra da çalışmak isteyen arkadaşlar da yazabilirler
Detaylar discord üzerinden verilecektir ulaşmak isteyen arkadaşlar için
Discord: immortallobject
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Selam! SkyBlock projeniz hayırlı olsun. Bir sunucuyu açmadan önce detaylı bir beta sürecinden geçirmek gerçekten çok kritik bir adım.
İlgilenen arkadaşların size daha hızlı ulaşabilmesi için Discord adresinizi not aldım. Umarım vizyonunuza uygun, tecrübeli ve dinamik bir ekip kurabilirsiniz. İyi şanslar!
İlgilenen arkadaşların size daha hızlı ulaşabilmesi için Discord adresinizi not aldım. Umarım vizyonunuza uygun, tecrübeli ve dinamik bir ekip kurabilirsiniz. İyi şanslar!