minecrafttr aramıza katil!
batihost minecraft server kirala
Satın Al
MinecraftTR Reklam Alanı
Satın Al
Satın Al
Satın Al

Skyblock sunucusu nasıl kurulur?

Yeni bir Steve doğdu!
Katılım
23 Kasım 2019
Mesajlar
20
Tepki puanı
2
Puanları
0
Discord
1- Hosting Bulmak
- Öncelikle sunucunuzu barındırabileceğiniz bir makine bulmalısınız. İleride sorun yaşamamak için güçlü bir makine almanız tavsiyemdir. Makine alacağınız firmanın desteğine ve üyelerinin yorumlarına dikkat edin.
İlgisiz veya laubali bir destek ekibi var ise o firmayı direkt olarak eleyin. Üyelerin yorumlarıda önemli demiştim. Bir üyenin yorumu ile hareket etmeyin.
Şimdi size önerebileceğim bir firma, Türkiye'nin devlerinden bir taneside tartışmasız Batihost'tur. Uzun zamandır bu işin içerisinde olan Batihost ve yetkili ekibi sizlere en iyi desteği sağlayacaktır. Keyubu gibi Batihost'unda müşterilerine sunduğu avantajlar vardır. Sunucu ramini 1 gün bekeyerek arttırma veya sunucunun gününü uzatma gibi avantajları müşterilerine sunuyor. Batihost hakkında daha fazla bilgi almak için sitesini ziyaret edebilirsiniz.

2- Eklenti Paketi
- Kaliteli bir eklenti paketiniz yok ise işiniz çok zor. Sunucuyu tutturmak için ya oyuncuların kalplerine dokunmanız lazım ya reklamı iyi yapmanız lazım ya da sunucuya daha önce hiçbir sunucuda görülmemiş sistemler eklemeniz lazım. Eklenti paketi için ekibinizi iyi kurun, eklenti paketi yapmak ile sunucu bitmiyor. Yaptığınız paketi geliştirmeniz gerekecek. Bu yüzden de bir ekibe ihtiyacınız olacak. O yüzden başta dediğim gibi ekibinizi iyi kurun. Ekibinizde kodlamadan, mimariden ve tasarımdan anlayan kişiler bulunsun. Eklenti paketinin yapımında ve gelişiminde üyelerin yorumlarını kesinlikle dikkate almalısınız.

3- Yetkili Ekibi
- Oyuncuların sunucuda durması ve kaliteli bir sunucu için yetkili ekibine de ihtiyaç var. Yetkili ekibi oyuncular ile ilgilenecek, sunucu hakkında bilgiye sahip olacak ve vakitlerini sunucuda harcayacak kişilerden oluşturulmalı.
 
Yeni bir Steve doğdu!
Katılım
3 Haziran 2020
Mesajlar
7
Tepki puanı
1
Puanları
0
Discord
BİLGİLENDİRDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER. BU ARADA BATİHOST SERVER YÖNETİMİ ZOR GİBİ GÖRÜNSE DE ÇOK BASİT. ÇOK GÜZEL BİR HOSTİNG ŞİRKETİ. O KADAR DENEYİMLİ Kİ DİYECEKE BİŞEY BULAMIYORUM :D :D :D
 
Yeni bir Steve doğdu!
Katılım
11 Eylül 2020
Mesajlar
51
Tepki puanı
6
Puanları
0
Discord
xKrowzy#0001
Teşekkürler !
 
HırboNetwork Kurucusu www.hirbonetwork.com
Katılım
16 Aralık 2020
Mesajlar
9
Tepki puanı
2
Puanları
990
Discord
Oğuzhan#0009
Teşekkürler
 

Üst