Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Slimmweb hostingini öerirmisiniz iyi bir fir firmamı açıkçası daha önceden adını hiç duymamıştım şans eseri gördüm vds fiyatları olsun diğer paket fiyatları olsun çok uygun geldi yoksa keyubu,batihostmu devam etmeliyim
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Merhaba,
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
müşterisiyim ve VDSten, desteğinden çok memnunum. Siz de oradan alabilirsiniz fiyatlarıda çok uygun. Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Kral benim önerim büyük firmaları tercih etmek. Bu size kalmış tabiki ama daha iyi bir hizmet alacağınıza inanıyorum.Slimmweb hostingini öerirmisiniz iyi bir fir firmamı açıkçası daha önceden adını hiç duymamıştım şans eseri gördüm vds fiyatları olsun diğer paket fiyatları olsun çok uygun geldi yoksa keyubu,batihostmu devam etmeliyim
morph
Elite madenci.
- Web Sitesi
- www.poyrazbariskan.com
Şu ana çalıştığım bir kaç sunucu slimmweb kullanıyorlardı ve oyunda hiç bir sıkıntı olmuyordu ancak benim de tercihim büyük frimalar olurdu(Batihost gibi).
İyi çalışmalar
İyi çalışmalar
Hayır Batihost Daha iyi bence
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.