Uzgunum
Seçkin madenci.
- Web Sitesi
- www.worldofcave.com
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Selams
Sunucuya oyuncu ilk girdiğinde 1k ile 2k ping ile başlıyor.
Biraz zaman geçiyor 1-2 dakika falan bu ping 100e düşüyor.
Bu başlangıçta 1k 2k ping olması neden oluyor?
Sunucum almanyada, bungeecord kullanıyorum
Sky sunucu 16 gb dedicated Bungee&Lobi sunucu 4G Vds
Sunucu sürümü 1.12.2 Viaversion mevcut.
yeni katılan bir oyuncunun pingi
Sunucuya oyuncu ilk girdiğinde 1k ile 2k ping ile başlıyor.
Biraz zaman geçiyor 1-2 dakika falan bu ping 100e düşüyor.
Bu başlangıçta 1k 2k ping olması neden oluyor?
Sunucum almanyada, bungeecord kullanıyorum
Sky sunucu 16 gb dedicated Bungee&Lobi sunucu 4G Vds
Sunucu sürümü 1.12.2 Viaversion mevcut.
yeni katılan bir oyuncunun pingi
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
Plugin List:
lagg gc paste:
Moonshine
Risk almazsan, risk alanlar için çalışırsın.
- En iyi cevaplar
- 1
- Web Sitesi
- batihost.com
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Loglarını at birde ona bakalım. Ayrıca NoCheatPlus biraz sıkıntılı gibi görünüyor.
Hyperion
Seçkin madenci.
Başlangıçta oluşan ping benim sunucumda da oluyordu fakat sadece ping değeri artıyordu, oynanışta bir sıkıntı yoktu. Eğer aynı durum ise pek umursamanı önermem. Ping problemleri büyük ihtimal ile senden kaynaklı değildir, olsa bile leak eklentiler veya sen işlem yapıyorsundur, yaptırıyorsundur. Bunlar dışında oluşan ping problemleri sağlayıcına bağlı olup senin bir şey yapamadığın durumlardır.
Not: Eğer 100 pingden dolayı açtıysan konuyu, 100 ping Almanya lokasyona göre idealdir.
Not: Eğer 100 pingden dolayı açtıysan konuyu, 100 ping Almanya lokasyona göre idealdir.
Uzgunum
Seçkin madenci.
- Web Sitesi
- www.worldofcave.com
100 ping için açmadım tabii ki sadece başlangıçta oluşan bu ping yüksekliği neden oluyor onu öğrenmek istedim. Leak plugin yok sunucuda hepsi orijinalBaşlangıçta oluşan ping benim sunucumda da oluyordu fakat sadece ping değeri artıyordu, oynanışta bir sıkıntı yoktu. Eğer aynı durum ise pek umursamanı önermem. Ping problemleri büyük ihtimal ile senden kaynaklı değildir, olsa bile leak eklentiler veya sen işlem yapıyorsundur, yaptırıyorsundur. Bunlar dışında oluşan ping problemleri sağlayıcına bağlı olup senin bir şey yapamadığın durumlardır.
Uzgunum
Seçkin madenci.
- Web Sitesi
- www.worldofcave.com
NeCheatPlus icin ne yapabilirimLoglarını at birde ona bakalım. Ayrıca NoCheatPlus biraz sıkıntılı gibi görünüyor.
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.