Sol Banner
Sağ Banner

Soruyorum bir factions sunucu'da neler olmalı ?

Mertcan06bey

Elite madenci.
Evet gençler toplanın!
Yardım istiyorum.
Soruyorum sizlere bir factions sunucusunda neler olabilir ?
Factions sunucu olan arkadaşlar burayı okur kendini geliştir & gelişmekte olan sunuculara yardımda bulabilir.
Şimdi ben olması gereken bazı pluginleri sayıyım (Bana göre) ;
Authme, Essentials, GruopManager, iConomy, Factions, Lottery, WorldEdit
Daha neler olabilir ?
Veya sunucu sahibi sunucusunu nasıl geliştere bilir ?

Qsaf

Bakır madencisi.
Evet gençler toplanın!
Yardım istiyorum.
Soruyorum sizlere bir factions sunucusunda neler olabilir ?
Factions sunucu olan arkadaşlar burayı okur kendini geliştir & gelişmekte olan sunuculara yardımda bulabilir.
Şimdi ben olması gereken bazı pluginleri sayıyım (Bana göre) ;
Authme, Essentials, GruopManager, iConomy, Factions, Lottery, WorldEdit
Daha neler olabilir ?
Veya sunucu sahibi sunucusunu nasıl geliştere bilir ?
Essentials'ı EssentialsX Groupmanager'ı LuckPerms Factions'ı FactionsX iConomy ise The new economy ile değişebilir Worldedit eklentisini ise kesin Fawe olarak değiştirebiliriz ayrıca herhangi bir rütbe eklentisi paralı kullanırsanız ezrankspro savaşlar için şart olan combatlogx ve deathmessage ve olmazsa olmaz bir kasa eklentisi ki bu goldencrates olabilir bedava ve güzeldir aklıma şuanlık bunlar geldi ^^

Slausy

Seçkin madenci.
İlla Kullanılmasını Tavsiye ettiklerim: AAC, olmazsa olmaz AdvancedBan,AutoPickup,ClearLag, Combatlog,CombatLogX, DailyRewards,DeathMessagesPrime,Factions
DeluxeMenus,GroupManager veya Luckperms,NametagEdit,NoCheatPlus,NoHitDelay,ShopGUIPlus,SkQuery,Skript,Tuske
UltimateStacker,World Edit,World Guard,otosat skripti fakat menülü,envoyplugin,crazycrates

İsteğe Bağlı Kullanılabilecekler:ActionHealth,Duels,PlayerVaults,Trading,Fast Async World Edit [FAWE],cratesplus,goldencrates

Olursa Efsane Olur Dediğim Skriptler: Menülü Otosat,Event,Ormanda RandomTP skripti belirli para karşılığı ile alınırsa efsanevi olur, iddia skripti bunu internette görmüştüm çok güzel birşey tavsiye edrim

Bunlar sadece fikir fakat özel fikirler her zaman daha iyidir

şuan da aklıma gelenler bunlar

Yeni Mesajlar