Çözüldü Spawn Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FixShadow

Yeni bir Steve doğdu!
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
yeni bir hub sunucu kurdum fakat multiverse-core pluginini pek bilmediğimden aşırı zorlanıyorum. Hub dünyasındayken TekblokSpawn dünyasına gitmek sorun etmiyor mvsetspawn çektim fakat TekblokSpawn dünyasına "/spawn" yazdığımda Hub dünyasına atıyor milyon kere chatgpt'ye sordum çözemedi

Çözüm
authme varsa /authme setspawn ile authme iel de ekle, essentials spawn varsa /esetspawn ile de ekle, skript varsa skript komutlarını kontrol et /spawnbelirle gibi komutlar yapıyolar bazen, deluxehub varsa ondan da setspawn çek

RealUndefeated

Elmas madencisi.
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Tek bir spawn komutu olduğu için bu şekilde. Skripte dünya kontrolü ekleyerek her dünya için farklı spawn noktaları belirleyebilirsiniz.

noxaves

Seçkin madenci.
Sunucu Sahibi
En iyi cevaplar
1
Web Sitesi
www.twilightnw.com
authme varsa /authme setspawn ile authme iel de ekle, essentials spawn varsa /esetspawn ile de ekle, skript varsa skript komutlarını kontrol et /spawnbelirle gibi komutlar yapıyolar bazen, deluxehub varsa ondan da setspawn çek

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...