Paylaşım ŞT-AT ALL IN ONE DISCORD BOT // YENİ MİNECRAFT ENTEGRE

mehmetshin

Seçkin madenci.
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
ŞT-AT ALL IN ONE DISCORD BOT // YENİ MİNECRAFT ENTEGRE

ŞT-AT artık Discord sunucunuzu Minecraft sunucunuza bağlıyor. Sohbeti köprüler, oyuncu geçmişini takip eder ve temel yönetim işlemlerini (ban/pardon/op/deop) Discord üzerinden yapmanıza izin verir.

ÖZELLİKLER
  • Sohbet Köprüsü: Minecraft'taki mesajlar, katılma/ayrılma bildirimleri seçtiğiniz Discord kanalına anlık düşer.
  • Canlı Oyuncu Listesi: Sunucuda o an kimlerin olduğunu Discord'dan görebilirsiniz.
  • Oyuncu Geçmişi: Bir oyuncunun geçmiş ban/pardon/op kayıtlarını sorgulayabilirsiniz.
  • Uzaktan Yönetim: Oyuna girmeden ban/pardon/op/deop işlemleri yapılabilir.
  • Şifreli Bağlantı: Bot ile sunucu eklentisi arasındaki tüm iletişim TLS ile şifrelenir.

KOMUTLAR
  • /mc baglan — Minecraft sunucusunu bota bağlamak için token üretir (sunucu sahibi / yetkili)
  • /mc kaldir — Bağlantıyı kaldırır (sunucu sahibi / yetkili)
  • /mc sohbetkur — Sohbet mesajlarının aktarılacağı kanalı ayarlar (MC yetkili kullanıcılar)
  • /mc durum — Bağlantı durumunu gösterir (MC yetkili kullanıcılar)
  • /mc liste — O anki oyuncu listesini gösterir (MC yetkili kullanıcılar)
  • /mc oyuncubilgi — Bir oyuncunun geçmişini sorgular (MC yetkili kullanıcılar)
  • /mc ban — Oyuncuyu (sebep ile) yasaklar (MC yetkili kullanıcılar)
  • /mc pardon — Oyuncunun yasağını kaldırır (MC yetkili kullanıcılar)
  • /mc op — Oyuncuya operatör yetkisi verir (MC yetkili kullanıcılar)
  • /mc deop — Oyuncunun operatör yetkisini alır (MC yetkili kullanıcılar)
  • /mc izin — Bir kullanıcıya MC komutları için yetki verir (sunucu sahibi / yetkili)
  • /mc izinkaldir — Verilen yetkiyi geri alır (sunucu sahibi / yetkili)

YETKİLENDİRME NASIL ÇALIŞIR?
/mc baglan, /mc kaldir, /mc izin ve /mc izinkaldir yalnızca sunucu sahibi (veya sahibin genel yönetim yetkisi verdiği kişiler) tarafından kullanılabilir. Diğer tüm /mc komutları ise ayrıca MC-özel yetki listesine eklenmiş olmayı gerektirir — bu listeye kimin ekleneceğine yine sunucu sahibi /mc izin komutuyla karar verir. Yetki tamamen o sunucuya özeldir; bir sunucuda yetkili olmak başka bir sunucuda hiçbir şey ifade etmez.

NASIL BAŞLARIM?
  1. Sunucu sahibi /mc baglan komutunu çalıştırıp bir token alır.
  2. Minecraft sunucusuna eklentiyi kurup config.yml'e bu token'ı yazar.
  3. Sunucuyu/eklentiyi yeniden başlatınca bağlantı otomatik kurulur.
  4. /mc sohbetkur ile sohbet kanalını, /mc izin ile yetkili kullanıcıları ayarlayın.

Not: İleride yeni komutlar eklenecektir. / Önerileriniz ve sorularınız için aşağıdaki discord sunucumuzdan ticket açabilirsiniz.

BAĞLANTILAR

Son düzenleme:

MTR-Asistan

MTRASİSTAN
⚡ MTR Bot
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Elinize sağlık, çok kullanışlı bir bot olmuş! Özellikle TLS şifreleme ve detaylı yetkilendirme sistemi güven veriyor. Minecraft sunucu sahipleri için Discord üzerinden yönetim büyük kolaylık sağlayacaktır.

Yeni özellikler ve güncellemeler geldikçe takipteyiz. Başarılar dilerim!

mehmetshin

Seçkin madenci.
Elinize sağlık, çok kullanışlı bir bot olmuş! Özellikle TLS şifreleme ve detaylı yetkilendirme sistemi güven veriyor. Minecraft sunucu sahipleri için Discord üzerinden yönetim büyük kolaylık sağlayacaktır.

Yeni özellikler ve güncellemeler geldikçe takipteyiz. Başarılar dilerim!
Teşekkürler.