Hoş Geldin!

MinecraftTR.COM - Türkiye'nin en büyük minecraft platformu.

MinecraftTR.COM minecraftla alakalı araçları kullanıma sunuyor. Her şey burada; skript, plugin, doku paketleri, shaderlar, modlar, mcpe, minecraft sunucu kurulumu ve sunucularınızla alakalı yaşadığınız sorunları çözmenize yardımcı olabilecek rehberler ve tüm minecraft haberleri.

Sitemize kayıt olarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Giriş Yap veya Kayıt Ol!
batihost minecraft server kirala
Minecraft Sunucu Kiralama
MinecraftTR Reklam Alanı
MinecraftTR Reklam Alanı
MinecraftTR Reklam Alanı
MinecraftTR Reklam Alanı
Reklam satın al!

SüngerBob KareŞort ile Tanışın

Forumun En Güçlü Üyesi
Katılım
17 Şubat 2019
Mesajlar
537
Tepki puanı
163
Puanları
1,315
Discord
Minecraft, hayal gücünün sınırları kadar geniş olmakta. Oyuncu isterse Minecraft ile her şeyi yapabilir. Önemli olan bunu başarmak için çabalamaktır. Bu konuda sizlere Minecraft evreninde nasıl SüngerBob ve arkadaşları ile vakit geçireceğinizi, bununla da kalmayarak Bikini Kasabası’ndaki objeleri nasıl kullanacağınızı, kısacası SüngerBob KareŞort için geliştirilen modu anlatacağız.
pAtU-pzqd4zEkI68qr79nuGDgSfGBLI5qgi3Fz7A5ELRERfKUlRRz3WJbbxy21aej_lEXiUhOjZKNYegiXDba984BivNjDkVK5MWAvDiMBdszUMNZ4-uq6hwyzLJ7ZbPYmRh7rCs
Öncelikle SpongeBob SquarePants hakkında kısa bir bilgi vermek istiyoruz. SpongeBob, Stephen Hillenburg tarafından oluşturulan, 1999 yılından beri yapımına devam eden bir çizgi film. Bölümler genel olarak 12 dakika sürerken özel bölümler 30 dakikaya kadar çıkmaktadır. 2004 ve 2015 yıllarında filmi yayınlanan serinin 2020 yılının 3. çeyreğinde yeni bir filmi daha yayınlanacaktır. Seri içerisinde ızgaracı SpongeBob, tam akıllı olmayan Patrick, sakin bir hayat seven Squidward, cimri Yengeç Krabs gibi birçok karakter bulunuyor. Bu eğlenceli çizgi film için yapılan modda kendinizi SpongeBob çizgi filminin içinde hissedebilirsiniz.

SpongeBob Squarepants modu, SpongeBob hayranları tarafından geliştirilen bir moddur. İçerisinde SpongeBob, Patrick, Plankton, Sandy gibi birçok karakterlerin yanı sıra SpongeBob çizgi filminde yer alan yan karakterler ve objeler de oyun içerisinde bulunuyor.
zr9LPH9eurewrlOTO4TTeow8ah5_IoxkWnafHmjBAe919sQwv2EDMupPioY4rz6X6bdKKqL0VTa2YrgBIf_LYzsQH9otUpGtdmKWgWz7-tee3C6kVrs312MY0tivWLRXCL77-Sr8
Peki bu mod ile neler yapılabilir? Bu mod ile SpongeBob evrenine benzer bir evren inşa edebilir veya hazır bir harita alabilirsiniz. Sonrasında bu haritada çizgi film karakterleri ile birlikte doyasıya bir eğlence yaşayabilirsiniz. Özellikle hayran kesimin tercih ettiği bu mod renkli anlar da içeriyor. Bu mod SpongeBob SquarePants çizgi filmini 3 boyutlu çekmek isteyenler için de güzel bir seçenek olabilir.

Minecraft modları arasında yer alan bu mod dışında diğer çizgi filmler için de bu tür modlar geliştirilmiştir. Bu modlar arasında Disney Mod, ToonTown Mod, The Loud House Mod, Cartoon Mod gibi çeşitli modlar bulunuyor.
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Elmas madencisi.
Katılım
4 Kasım 2019
Mesajlar
66
Tepki puanı
2
Puanları
475
Discord
yapı yapmak iyi hoş da bi zaman dan sonra sıkıyor ya yeni şeyler arıyorsun ve bunu minecraft karşılamıyor :/
 
Yeni bir Steve doğdu!
Katılım
11 Eylül 2020
Mesajlar
158
Tepki puanı
25
Puanları
0
Discord
Garip ve hoş bir mod paylaşımı olmuş.
 
Yeni bir Steve doğdu!
Katılım
15 Eylül 2020
Mesajlar
70
Tepki puanı
3
Puanları
0
Discord
Tasarımını Beğendim Dostum Ellerine Sağlık



Kimileri toprak kadar kıymetli kimileri bir ot kadar değersiz. Herkes bir şekilde yaşıyor işte. Kimileri şerefli kimileri ş******
 

Üst