Sol Banner
Sağ Banner
  • Ekip Arkadaşları Arıyoruz!

MinecraftTR topluluğunu birlikte büyütmek istiyoruz!
    Aktif ve gönüllü olarak katkı sağlayabilecek Editör, Yazar, Yazar Ekip Lideri, Minecraft Uzmanı, XenForo Developer ve Yönetici rollerinde ekip arkadaşları arıyoruz.

Yeteneğine güveniyor ve topluluğa katkı sağlamak istiyorsan başvurunu bekliyoruz:

✅ Ekip Başvuru Formunu Doldur

Sunucu Çökerten Komutlar

milenyum

Yeni bir Steve doğdu!
Arkadaşlar bir sunucu açmak istiyorum ancak en son sunucumu 3 veya 4 yıl önce açmıştım o zamanda başıma gelen bir olay var. Adamlar oyuna giriyor bir komutla sunucumu çökertiyorlardı. Bir komutu engelliyordum diğeri çıkıyordu. Engellemem gereken komutları nereden bulabilirim? Komutlardan birisi aklımda:
//calc for(i=0;i<256;i++){for(j=0;j<256;j++){for(k=0;k<256;k++){for(l=0;l<256;l++){ln(pi)}}}}
bu komut tarzı engellemem gereken komutları bulabilceğim bir yer varmı ? teşekkürler iyi forumlar.

KR1PT0N

#PÖH
Web Sitesi
ayyildiz.org
söylediğin komutu ve onun gibileri engeller
Paket saldırılarını önler bir nevi crash saldırılarını
benim bildiğim en iyi komut engelleme plugini
oplar, oyuncular, hatta konsollar için bile komut engellemesi yapabiliyorsun

milenyum

Yeni bir Steve doğdu!
teşekkür ederim @KR1PT0N bir tane daha görmüştüm exploit deniyor sanırsam birde adam İ yazarak çökertiyor bu verdiklerin bunları kapsıyormu acaba başka bişey var mı ? sunucu açarken crashleticek veya korumam gereken bişey

KR1PT0N

#PÖH
Web Sitesi
ayyildiz.org
teşekkür ederim @KR1PT0N bir tane daha görmüştüm exploit deniyor sanırsam birde adam İ yazarak çökertiyor bu verdiklerin bunları kapsıyormu acaba başka bişey var mı ? sunucu açarken crashleticek veya korumam gereken bişey
bir tane dağa var aslında onu unuttum :D