Sol Banner
Sağ Banner

Sunucu Desteği Sağlıyorum

BurakTayhan

Yeni bir Steve doğdu!
Bu güne kadar ben bir çok sunucu açtım, maalesef bir iş başaramadım.
Belki başarabilenler olur diyerekten projesi olan arkadaşlara sunucu sağlıyorum.

Sunucu desteğine ihtiyacı olan arkadaşlar nasıl bir sunucu açacağını, neler yapacağını üye sayısını nasıl arttıracağını konu altında belirtsin uygun görürsem projeleri için sunucu sağlayabilirim.

BurakTayhan.

YakupZalim

Yeni bir Steve doğdu!
Başlangıç için para bulmakta zorlanan arkadaşlar için bir fırsat umarım başarılı olursunuz :)

UmutTR

Seçkin madenci.
Web Sitesi
batihost.com
Yeni sunucu açacak arkadaşlarımız için güzel bir şey olur :)

Mr_Samed

Bakır madencisi.
AmazonCraft Adında Skyblock Sunucum Var Şuanda Fakat 10 Gün Kadar Bir Süre Sonra Faturasını Ödemez İsem Kapanıcak Gibi Duruyor
Maddi Durumlarım Bu Aralar Sıkıntılı Sunucum İlk açıldığı gün +20 Kişi Görmüştü bir kaç gündür +5 aktif online'im var sunucumda sunucumun reklamlarını bilindik bilinmedik bütün forumlara sitelere ücretsiz olarak yapmaktayım tuttucağına inanıyorum fakat makine parasını ödiyemiyecem gibi bu ay.

BurakTayhan

Yeni bir Steve doğdu!
AmazonCraft Adında Skyblock Sunucum Var Şuanda Fakat 10 Gün Kadar Bir Süre Sonra Faturasını Ödemez İsem Kapanıcak Gibi Duruyor
Maddi Durumlarım Bu Aralar Sıkıntılı Sunucum İlk açıldığı gün +20 Kişi Görmüştü bir kaç gündür +5 aktif online'im var sunucumda sunucumun reklamlarını bilindik bilinmedik bütün forumlara sitelere ücretsiz olarak yapmaktayım tuttucağına inanıyorum fakat makine parasını ödiyemiyecem gibi bu ay.

Makine parası ne kadar?

Yeni Mesajlar