HarunOrhan
"Le vent se lève ! … Il faut tenter de vivre!"
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Konu önemliliğini devam ettiriyor.
Moonshine
Risk almazsan, risk alanlar için çalışırsın.
- En iyi cevaplar
- 1
- Web Sitesi
- batihost.com
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Bilmeyenler için güzel bir konu olmuş. Başarılar.
Atalente
Yeni bir Steve doğdu!
Geliştirilmesi gerek. Kötü konu
HarunOrhan
istediğin eklemeleri yorum olarak yapabilirsin.Geliştirilmesi gerek. Kötü konu
güzel ne diyim
LyloN
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Eline Sağlık
Başarılı ve yararlı bi konu klavyeniz ve parmaklarınıza sağlık.
Bilmeyenler için yararlı olmuş + olarak test edebilirsiniz ben tam tamına 1 hafta boyunca optimize ile uğraşmıştım.
+300 oyuncu için 12gb ram biraz garip değilmi?
Ben İ9 İle anca besliyorum, diğerleri ile tps düşüyor 300 den sonra
64GB İle 30 30 2 oyuna dağıtıyorum 2 3 gün restart atmayınca ram miktarının 63.8'e dayandığını gördüm.
tabii benim skyblock paketim 38gb u-skyblock 21gb Skript backupslarının silinik hali silmediğimiz zaman +15 gb oluyor.
Zaten +300 çeken birisi 12gb makine ile geçiniyorum demez sanırım.
Biz 100 oyuncuya 64gb veriyoruz
+300 oyuncu için 12gb ram biraz garip değilmi?
Ben İ9 İle anca besliyorum, diğerleri ile tps düşüyor 300 den sonra
64GB İle 30 30 2 oyuna dağıtıyorum 2 3 gün restart atmayınca ram miktarının 63.8'e dayandığını gördüm.
tabii benim skyblock paketim 38gb u-skyblock 21gb Skript backupslarının silinik hali silmediğimiz zaman +15 gb oluyor.
Zaten +300 çeken birisi 12gb makine ile geçiniyorum demez sanırım.
Biz 100 oyuncuya 64gb veriyoruz
HarunOrhan
12GB Ram aslında çok yeterli bir rakam MD_5'e güvenirim.
Sunucularınız da ram kullanımının o kadar artmasının sebebi restart atılmaması, başlatma kodlarında yapılan ivmeler ve eklentilerin ram'i gerçeğe dönüştürmemesinden kaynaklı oluyor. restart atılırken Ram'de tutulan bazı dosyalar fiziksel dosyalara geçiş sağlıyor restart attığınız da ram kullanımının düşmesinin sebebide budur.
128GB ram bulunan makinemiz de 100-150 oyunculu faction sunucuya sadece 10-16 arası veriyorduk TPS'de herhangi bir düşme yaşanmıyordu. size önerim düzenli bir restart saati belirlemeniz, başlatma kodlarınızı bir gözden geçirmeniz performans sıkıntısı yaşatan eklentileri de alternatifleriyle değiştirmeniz olacaktır.
not: olabildiğince az veri tutan skript kullanın
iyi forumlar.
Sunucularınız da ram kullanımının o kadar artmasının sebebi restart atılmaması, başlatma kodlarında yapılan ivmeler ve eklentilerin ram'i gerçeğe dönüştürmemesinden kaynaklı oluyor. restart atılırken Ram'de tutulan bazı dosyalar fiziksel dosyalara geçiş sağlıyor restart attığınız da ram kullanımının düşmesinin sebebide budur.
128GB ram bulunan makinemiz de 100-150 oyunculu faction sunucuya sadece 10-16 arası veriyorduk TPS'de herhangi bir düşme yaşanmıyordu. size önerim düzenli bir restart saati belirlemeniz, başlatma kodlarınızı bir gözden geçirmeniz performans sıkıntısı yaşatan eklentileri de alternatifleriyle değiştirmeniz olacaktır.
not: olabildiğince az veri tutan skript kullanın
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.