Maalesef bir hatanız var.
Açıldığı gibi 4GB'a çıkması bir sorun değildir eminimki belkide sunucu açıp ilk ay'ından sıfırlamış olabilirsiniz.
Ben tam tamına 1.5 senelik sıfırlanmamış bir paketten bahsediyorum.
Ayrıca bilgisayar okumanız bunu bildiğiniz anlamına gelmez, ben bunu tecrübe edinerek öğrendim bir öğretenden veya öğretmenden öğrenmedim.
Eğer bir sorun olsaydı askyblock dünyasını silincede 4gb ram kullanması gerekiyordu
Ama silnce 230mb'a düşüyor.
Diyeceğim tek şey bunları deneyerek öğrenebilirsiniz ben bir öğretmenin anlattığının aksine öğrendiğiniz şeyi denemelisiniz.
Ayrıca ben normal bir xeon'da veya e5 lerde sunucuyu çalıştırmıyorum.
Çünkü xeon veya e5 benim tps'imi acayip şekilde düşürüyor.
Cra
Ri gibi bir sunucuda paketlerini i7 7700k'da çalıştırıyor, yoksa lag tps sorunu yaşıyorlar.
Bunun sebebi adamların binlerce oyuncu datası olması.
eminimki anlamışsınızdır.
ayrıca bu paylaştığınız optimize bilgileri sadece lag sorunu yaşadıktan sonra 2 ay çözüm üretiyor sonradan gene aynı şekil tps düşüyor.
benim survival paketim şuan xeon veya e5 de çalıştırsam eminim tps 5 6 larda sürünecek.
çünkü hiç optimize yapmadım ama TPS'im 20.
Bunun sebebi i9 9900k 64gb dediacted bir makinede çalışması.
TPS (Saniye başı işlem) demek buda işlemcinizin iş parçacığına bağlıdır.)
Eğer bir tps sorunu yaşarsanız ayarları kısmak istemiyorsanız daha sağlam işlemcilere geçin derim.
Herşeyi kısarak oyunun zevkini kaçırabilirsiniz.
Bu ayarlar o kadar çok oyun ayarlarını kısıyorki chunkları 4'e düşürüyor oyuncu 32 chunk yapıyor ama 4 chunk gösteriyor.
aslında optimizede önemli fakat kısarak yapılmaması gerek.
güzel bir sunucu güzel bir tps istiyorsanız güçlü bir işlemci şart.
Xeon VDS işlemcilere boşuna optimize işlemi yapmayın 2 gün sonra tps'iniz gene düşecektir.
Ben bunları denedim gördüm eğer itirazınız varsa discorddan mesaj atın gene deneyelim göstereyim.