Sol Banner
Sağ Banner

Yardım Sunucuma yardım edecek biri lazım.

LotusM

Yeni bir Steve doğdu!
Merhaba arkadaşlar, sunucumda bir problem yaşıyorum. Discordumu eklerseniz ordan iletebilirim. Teşekkürler

WESLEY SNEİJDER#0001

LotusM

Yeni bir Steve doğdu!
Sorununuzu buradan iletirseniz bu hatayı alan kişilerde bu sorunu çözebilir.
Hatam optimizasyon. Bende OP var hile korumasını kapatıyorum direk sunucudan bile siliyorum. Obsidyen editteyim ve bi bakıyorum aşağı doğru kazarken karakter donuyor. Biraz delaylı kırıyor eşyaları. TPS 20 20 20 optimizasyon yapmayı bilmiyorum. 64 Plugin var sunucuda. Onlarda şöyle;

1643983766623.png

Yani sizden istediğim aslında birbiriyle çakışan v.s plugin var mı ? Timings atmam gerekiyorsa kaç DK lık alıcağımı yazarsanız alabilirim.

362Sefa

Test 1 2 3
En iyi cevaplar
11
Web Sitesi
sefadursun.net.tr
Hatam optimizasyon. Bende OP var hile korumasını kapatıyorum direk sunucudan bile siliyorum. Obsidyen editteyim ve bi bakıyorum aşağı doğru kazarken karakter donuyor. Biraz delaylı kırıyor eşyaları. TPS 20 20 20 optimizasyon yapmayı bilmiyorum. 64 Plugin var sunucuda. Onlarda şöyle;

Ekli dosyayı görüntüle 20383

Yani sizden istediğim aslında birbiriyle çakışan v.s plugin var mı ? Timings atmam gerekiyorsa kaç DK lık alıcağımı yazarsanız alabilirim.
Tuske addonunda sorun var. Sunucuda ping olabilir mi? Makine hız değerlerini gönderebilirmisin