Sol Banner
Sağ Banner
  • Ekip Arkadaşları Arıyoruz!

MinecraftTR topluluğunu birlikte büyütmek istiyoruz!
    Aktif ve gönüllü olarak katkı sağlayabilecek Editör, Yazar, Yazar Ekip Lideri, Minecraft Uzmanı, XenForo Developer ve Yönetici rollerinde ekip arkadaşları arıyoruz.

Yeteneğine güveniyor ve topluluğa katkı sağlamak istiyorsan başvurunu bekliyoruz:

✅ Ekip Başvuru Formunu Doldur

Sunucumda Arazi Bekletiyorda Çok Bekletiyor

SelimAkoguz

Seçkin madenci.
Web Sitesi
minecraftserver.com.tr
Sunucumda arazi bekletiyorda nedense çok bekletiyor yani adam bekliyor bekliyor sonra sunucuya giriyor çok beklediği içinde authme şifreni girmedin diye atıyor ben bu arazi yükleniyor sorununu nasıl çözerim?
5057
5058
sorunu bilen varsa yazabilirmi

Hyperion

Seçkin madenci.
Web Sitesi
github.com
AuthMe Configinde 191. satırı değiştirebilirsiniz; Örnek resim ektedir. (AuthMe-5.6.0 kullanmaktayım, sürümünüz veya configiniz farklıysa Ctrl+F ile arama yapıp timeout kısmını bulduktan sonra değiştirebilirsiniz)

5059

Hyperion

Seçkin madenci.
Web Sitesi
github.com
Çok bekletme sorununu da haritalarında düzenlemeler yaparak giderebilirsin diye düşünüyorum, kullanılmayan ama sunucu klasöründe olanları sil, oyuncular girdikleri zaman farklı haritada doğuyor sen onları teleportluyorsan bu sistemi kaldır en az +1 saniyedir bu, spawn haritasında çok fazla lag yapabilecek şeyleri ara ve varsa kaldır.

SelimAkoguz

Seçkin madenci.
Web Sitesi
minecraftserver.com.tr
AuthMe Configinde 191. satırı değiştirebilirsiniz; Örnek resim ektedir. (AuthMe-5.6.0 kullanmaktayım, sürümünüz veya configiniz farklıysa Ctrl+F ile arama yapıp timeout kısmını bulduktan sonra değiştirebilirsiniz)

ben oradaki authmeyi anlatarken sorunu anlatmaya çalışmıştım benim asıl sorunum arazi bekletiliyorda çok bekletmesi

Hyperion

Seçkin madenci.
Web Sitesi
github.com
Çok bekletme sorununu da haritalarında düzenlemeler yaparak giderebilirsin diye düşünüyorum, kullanılmayan ama sunucu klasöründe olanları sil, oyuncular girdikleri zaman farklı haritada doğuyor sen onları teleportluyorsan bu sistemi kaldır en az +1 saniyedir bu, spawn haritasında çok fazla lag yapabilecek şeyleri ara ve varsa kaldır.
Burada belirttiğim şeyler dışında çok bilgim yok o konu hakkında bunları yaparsan birazda olsa giderilecektir sorunun.

Admin

@MinecraftTR
Site Sahibi
Admin
En iyi cevaplar
1
Tüm haritaları yedekle, sil yeni oluştur öyle dene.
Bu çok garip bir sorun.