Sol Banner
Sağ Banner
  • Ekip Arkadaşları Arıyoruz!

MinecraftTR topluluğunu birlikte büyütmek istiyoruz!
    Aktif ve gönüllü olarak katkı sağlayabilecek Editör, Yazar, Yazar Ekip Lideri, Minecraft Uzmanı, XenForo Developer ve Yönetici rollerinde ekip arkadaşları arıyoruz.

Yeteneğine güveniyor ve topluluğa katkı sağlamak istiyorsan başvurunu bekliyoruz:

✅ Ekip Başvuru Formunu Doldur

Sunucumda aşırı lag var

RawaLwe

Yeni bir Steve doğdu!
Selamlar ben 2gb ramli sunucudan satın aldım, 1.15.1 modunda arkadaşlarımla (max sayımız 6 oluyor) oynamaya çalışıyoruz ancak sürekli bir delay lag oluşuyor. Bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı?

timings raporu:

Starmade

Seçkin madenci.
2gb ram yerine 3-4 gb'lık olanlarınızı kullanmanızı tavsiye ederiz 2gb fazla plugin kaldırmıyor

RawaLwe

Yeni bir Steve doğdu!
2gb ram yerine 3-4 gb'lık olanlarınızı kullanmanızı tavsiye ederiz 2gb fazla plugin kaldırmıyor
Zaten bu 2gb ram muhabbeti de biraz problemli gibime geliyor, 2gb ram sunucumuzun max rami 500mb oluyor, 6 kişi de girsek 2 kişi de girsek aynı olay. Hosting giren kişi sayısına göre artış olacağını söylemişti

Starmade

Seçkin madenci.
Zaten bu 2gb ram muhabbeti de biraz problemli gibime geliyor, 2gb ram sunucumuzun max rami 500mb oluyor, 6 kişi de girsek 2 kişi de girsek aynı olay. Hosting giren kişi sayısına göre artış olacağını söylemişti
bu lag oyunculardan oluşmaz ama pluginlere bir göz atmayı dene

ometurkes

Yeni bir Steve doğdu!
2 gb Ram Çok az yükseltmenizi öneririm. Zaten bi 500 mb sini windows kullanıyor.
1.15 Sürümü yerine 1.12 Sürümünü kullanabilirsiniz daha stabil
Ek olarak timings raporu alarak yollayın hangi pluginler lag yapıyor veya hatalı görünür.

EnderOyuncu

Seçkin madenci.
Kimse bilmeden sallayarak yazmış.
baslat.bat'ı açın
-Xmx505M olacaktır.
Onu -Xmx1716M
Yapın ve tekrar başlatın sorunun düzeleceğini umuyorum çünkü Timings raporunda lag yapacak plugin yok.