Sol Banner
Sağ Banner
  • Minecraft İçerik Üreticileri Aranıyor!

Bilgilendirici videolar ya da rehberler hazırlayarak gelir elde etmek ister misin?

• ✅ YouTube - TikTok Videoları üretecek içerik üreticileri & video editörleri arıyoruz!
    • ✅ Forumda yazarlık, minecraft rehberleri, modları paylaşacak arkadaşlar arıyoruz.
    • ✅ Aramıza katıl, içerik üret, paylaşım yap, para kazan!
    Başvur

Tanıtım Sunucunuz Zaman Ayarlı Komutlar Kullansın! (TCE) (Otomatik "/restart" , Otomatik Event!)

ErenAslan

Sıradan birisi
Web Sitesi
knightnw.com
Eklentinin Kullanımı:
Eklenti zaman ayarlı otomatik komut girmeye yarayan bir eklentidir.
Örnek verecek olursak "/tce set 05:00:00 restart" bu komutu girdiğimizde sunucu gece 5 de kendine otomatik restart atacak.
Birden fazla komut girebilirsiniz, "restart" yerine istediğiniz komutu ve saat yerine ise istediğiniz saati yazın.

Notlar:
Otomatik restart ayarladıysanız ve sunucunuz linux ise screeninizi bugda kalabilir. Bunun için aşağıda verdiğim başlatma kodunu kullanın.
https://minecrafttr.com/konu/linux-sunucuda-restart-atilinca-olusan-screen-sorunu-ve-cozumu.1499/

Eklentinin İndirme Linki:

Hyperion

Seçkin madenci.
Web Sitesi
github.com
Sunucuya Restart atıldığında otomatik stop çekip bir tuşa basın diyor, bunu atlatmanın bi' yolu var mıdır acaba?

Hyperion

Seçkin madenci.
Web Sitesi
github.com
Onu java kodu ile yapabiliriz fakat araştırmak lazım.

Şöyle bir şey aldım @EserX Abim'den, kendisinin yayınladığı otomatik kayıt sisteminde kullandığı başlat.bat'tan bi kısmı aldım ve düzenledim kendime göre. Ha bide şu var maalesef, sunucuyu stoplasınızda gene yeniden başlıyor (Bana göre iyi bi özellik ama bazılarınız sevmeyebilir, sevmeyenler içinde sunucu stopladıktan sonra panelin sağ üstündeki kapatma kısmından kapatmalısınız.) Kodu aşağıda verdim kendinize göre düzenleyebilirsiniz.

Kod:
:x
@Echo off
title Sunucu Panel
java -d64 -server -Xms1G -jar -Dfile.encoding=UTF-8 Spigot-1.8.8.jar -o false noguicls
cls
goto x

Yeni Mesajlar