Admin
- En iyi cevaplar
- 1
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Süper Üyelik
Süper üyeliğin genel bir amacı forum'da aktifliğin oluşmasıdır, aktif olan üyelerimize sağladığımız,
Bu prestijli Süper Üyelik'ten şartlara uyan herkes faydalanabilir.
Süper Üyelik Flaması:
Oldukça çekici ve prestijli gözüküyor değil mi?
1) 100 - 200 adet arası mesaj sahibi, en az 100 adet beğeni sahibi ve en az 1 hafta önce kayıt olmuş olmanız gerekir.
Şartları kendi hesabı için ilk defa sağlayan üyeye bir defa 1 haftalık,
2) 300 - 400 adet arası mesaj sahibi, en az 200 adet beğeni sahibi ve en az 2 hafta önce kayıt olmuş olmanız gerekir.
Şartları kendi hesabı için ilk defa sağlayan üyeye bir defa 1 aylık,
3) 500 - 600 adet arası mesaj sahibi, en az 300 adet beğeni sahibi ve en az 1 ay önce kayıt olmuş olmanız gerekir.
Şartları kendi hesabı için ilk defa sağlayan üyeye bir defa 2 aylık,
4) En az 1000 adet arası mesaj sahibi, en az 400 adet beğeni sahibi ve en az 1 ay önce kayıt olmuş olmanız gerekir.
Şartları kendi hesabı için ilk defa sağlayan üyeye bir defa 3 aylık,
Süper Üye flaması hediye edilecek, özellikler aşağıda listelenmiştir.
Süper Üye Özellikleri:
- Süper Üye Flaması
- Rengarenk Kullanıcı Adı Rengi
- Özel Kullanıcı Başlığını Düzenleyebilme
- Kullanıcı Adını Değiştirebilme
- Kendi Mesajlarını Silebilme
- Kendi Konularını Silebilme
- Flood Denetimini Atlama
- İmza Kullanabilme
NOT: Minecrafttr.com yönetimi gerek görüldüğü üzere, bazı kullanıcılara şartlar karşılanmasa bile insiyatif olarak süper üye verebilir.
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Şartlar mı aşağıda listelendi? Hmm. ._. Daha çok özelliklere benziyor.
REWO
Yeni bir Steve doğdu!
O zaman düşünmeye devam et bence.Bu özelliklerin normal bir kullanıcıda da bulunması gerektiğini düşünüyorum.
Bak dostum, sen forumda normal bir üyesin ve yazdığın mesajı, paylaştığın konuyu silemiyorsun ve kullanıcı adını değiştiremiyorsun. "Flood" denetimi kısmı ise her kullanıcıda olması gereken bir şey. Gerek süper üye gerek onaylı satıcı gerek sponsor.O zaman düşünmeye devam et bence.
Yani bunlar benim düşüncem ve katılanlar olacağını da düşünüyorum.
İyi günler.
benim şartlarım uyuyormu mesajlarım ve beğenilerim bi bakasnız 
Katılım3 Haziran 2018 Mesajlar: 365En iyi cevaplar: 0 Tepki puanı101
Katılım3 Haziran 2018 Mesajlar: 365En iyi cevaplar: 0 Tepki puanı101
REWO
Yeni bir Steve doğdu!
Çoğu yetkiyi normal üyeye vereceklerse diğer yetkileri açmanın ne mantığı var? Diğer yetkilerin ne ayrıcalığı olacak? Diğer yetkilerin ekstra özelliği olması gerek ki ticari yönden de kazançları olsun. Bu forumun değirmeni su ile dönmüyor.Bak dostum, sen forumda normal bir üyesin ve yazdığın mesajı, paylaştığın konuyu silemiyorsun ve kullanıcı adını değiştiremiyorsun. "Flood" denetimi kısmı ise her kullanıcıda olması gereken bir şey. Gerek süper üye gerek onaylı satıcı gerek sponsor.
Yani bunlar benim düşüncem ve katılanlar olacağını da düşünüyorum.
İyi günler.
Son düzenleme:
Admin
- En iyi cevaplar
- 1
Çoğu yetkiyi normal üyeye vereceklerse diğer yetkileri açmanın ne mantığı var? Diğer yetkilerin ne ayrıcalığı olacak? Diğer yetkilerin ekstra özelliği olması gerek ki ticari yönden de kazançları olsun. Bu forumun değirmeni su ile dönmüyor.
Bu özelliklerin normal bir kullanıcıda da bulunması gerektiğini düşünüyorum.
Bir çok forumda normal üyeler konuları silemez, hatta konu düzenlemesinin kapatıldığı forumlar bile var, buna sebep olarak
konuyu silip yardım aldıkları konuları başkalarına göstermek istememeleri bencil bir davranış.
Bu yüzden ne olursa olsun konu silme normal üyelere verilmez, sadece rapor ile arşive taşıyabilirler.
- En iyi cevaplar
- 2
Çok iyi oldu
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.