Sol Banner
Sağ Banner
  • Ekip Arkadaşları Arıyoruz!

MinecraftTR topluluğunu birlikte büyütmek istiyoruz!
    Aktif ve gönüllü olarak katkı sağlayabilecek Editör, Yazar, Yazar Ekip Lideri, Minecraft Uzmanı, XenForo Developer ve Yönetici rollerinde ekip arkadaşları arıyoruz.

Yeteneğine güveniyor ve topluluğa katkı sağlamak istiyorsan başvurunu bekliyoruz:

✅ Ekip Başvuru Formunu Doldur

Paylaşım Süreli Vip Skripti Umarım Beğenirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erenmcl

Yeni bir Steve doğdu!
Ben 00:00 da mı vermem gerek o halde vipleri?

AsilNW

Yeni bir Steve doğdu!
Bende başarılı bir skript olmuş daha iyisini yapabilirsin

LifeMCServer

Yeni bir Steve doğdu!
Date, timespan ve difference between ile çok daha performanslı, kısa ve bugsuz bir versiyonu yazılabilir. Başarılar.

Ulaş

Seçkin madenci.
Web Sitesi
www.ulasdemirci.com
Date, timespan ve difference between ile çok daha performanslı, kısa ve bugsuz bir versiyonu yazılabilir. Başarılar.
Yorumun için çok teşekkürler, amatör bir şekilde yazdım skripti.
Şahsen %100 tavsiyem bir site kullanmaktan geçiyor ya da LuckPerms kullanarak group.vip permi gibi permler ekleyerek oyuncuya vip verilebilir.
Teşekkürler işime yaradı ☺️
Birinin işine yaraması çok iyi sevindim.

Diğer arkadaşlara da yorumlarından dolayı çok teşekkür ederim.

LifeMCServer

Yeni bir Steve doğdu!
Yorumun için çok teşekkürler, amatör bir şekilde yazdım skripti.
Şahsen %100 tavsiyem bir site kullanmaktan geçiyor ya da LuckPerms kullanarak group.vip permi gibi permler ekleyerek oyuncuya vip verilebilir.

Birinin işine yaraması çok iyi sevindim.

Diğer arkadaşlara da yorumlarından dolayı çok teşekkür ederim.

Geliştirebilirsin anlamında söyledim. Bu arada çok büyük bir hata buldum. Dün baktığımda gözümden kaçmış. Konuda her gün tüm vipler den 1 gün siler 5 dakika da bir de kontrol eder yazmışsın. Fakat at time eventleri oyundaki saatlere göre gerçekleşiyor diye biliyorum. Onlar için every 5 minutes every 1 days vs kullanman gerekir, oda vipi aldıktan sonra geçen 5 dakikaları 1 günleri vs değil de direk 5 dakikada bir 1 gün de bir olarak gerçekleşir, ayrıca sunucu / skript kapandığında o süreler resetlenir. Yani yine tutarsızlık olur. Timespan date ve difference between ile çok daha iyisini yapabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt