Ulaş
Seçkin madenci.
- Web Sitesi
- www.ulasdemirci.com
- Hastebin Bağlantısı
- https://hastebin.com/jagarevohu.coffeescript
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere kendi yazdığım bir skripti göstereceğim.
Öncelikle ben uzman bir skripter değilim bildiğim şeyleri kullanarak istek üzerine bir şey yapmayı denedim umarım başarmışımdır.
Eksikleri ve eleştirilerinizi (Karalamanız baltalamanız kendinize kalsın.) lütfen belirtiniz.
Skript her gün saat 00:00'da tüm viplerden 1 gün silmekte.
Her 5 dakikada 1 ise vip süresi biten biri var mı diye kontrol etmekte.
Skripti kendinize göre düzenlemeyi unutmayın hızlı bir şekilde kodlamaya çalıştım aklımda paylaşacağım yoktu.
Öncelikle ben uzman bir skripter değilim bildiğim şeyleri kullanarak istek üzerine bir şey yapmayı denedim umarım başarmışımdır.
Eksikleri ve eleştirilerinizi (Karalamanız baltalamanız kendinize kalsın.) lütfen belirtiniz.
Skripti kendinize göre düzenlemeyi unutmayın hızlı bir şekilde kodlamaya çalıştım aklımda paylaşacağım yoktu.
Kod:
# Çalışmıyorsa SkQuery indirebilirsiniz.
# Bu Skript bati.help üyesi Ulaş tarafından yapılmıştır.
# Lütfen emeğe saygınız var ise bu yazıyı değiştirmeyiniz.
# Bu benim yaptığım kendimce güzel gördüğüm skriptlerden biridir.
# Eğer bir hatası varsa bildirin, bir eksiği varsa belirtiniz lütfen.
#
command /vip <text> [<player>] [<int>]:
usage: &aKullanım&8: &e /vip süre &c<oyuncu> &7| &e/vip süre &7|&e /vip yap &c<oyuncu> <süre> &7| &e/vip sil &c<oyuncu> &7| &e/vip ekle &c<oyuncu> <süre>
trigger:
if arg 1 is "süre":
if arg 2 is set:
send "&a&o %arg 2% &e adlı oyuncunun vip süresi: &c %{vip::%arg 2%}% &eGün"
else:
send "&a&o %player% &e adlı oyuncunun vip süresi: &c %{vip::%player%}% &eGün"
if player is op:
if arg 1 is "yap":
if arg 2 is set:
if arg 3 is set:
set {vip::%arg 2%} to arg-3
broadcast "&a&o%arg 2% &eadli oyuncuya &c%{vip::%arg 2%}% &egün vip süresi eklenmiştir." # Değiştirmeyi unutmayın
execute console command "manuadd %{vip::%arg 2%}%" # Değiştirmeyi unutmayın.
if arg 1 is "sil":
arg 2 is set:
delete {vip::%arg 2%}
broadcast "&a%arg 2%'ın &evipi silinmiştir." # Değiştirmeyi unutmayın
if arg 1 is "ekle" or "ver":
if arg 2 is set:
if arg 3 is set:
add arg-3 to {vip::%arg 2%}
broadcast "&a%arg 2% &eadli oyuncunun vip süresi &c%{vip::%arg 2%}% &eolarak değişmiştir." # Değiştirmeyi unutmayın.
at 00:00:
loop all players:
if {vip::%loop-player%} is greater than 0:
remove 1 from {vip::%loop-player%}
at 00:10:
loop all players:
if {vip::%loop-player%} is 0:
delete {vip::%loop-player%}
broadcast "&a&o%loop-player%'in &e vipi bitmiştir." #Değiştirmeyi unutmayın.
execute console command "manuadd %{vip::%loop-player%}% oyuncu" # Değiştirmeyi unutmayın
Son düzenleme:
Ulaş
Seçkin madenci.
- Web Sitesi
- www.ulasdemirci.com
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Arkadaşlar şimdi aklıma geldi skript e kalan gün göstermeyi de ekleyeceğim.
BayMiner
Seçkin madenci.
Konuyu ne zaman güncelliyeceksiniz o zaman kullanmaya başlayalım?Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere kendi yazdığım bir skripti göstereceğim.
Kod:# Bu Skript bati.help üyesi Ulaş tarafından yapılmıştır. # Lütfen emeğe saygınız var ise bu yazıyı değiştirmeyiniz. # Bu benim yaptığım kendimce güzel gördüğüm skriptlerden biridir. # Eğer bir hatası varsa bildirin, bir eksiği varsa belirtiniz lütfen. # command /vip [<text>] [<player>] [<int>]: trigger: if player is op: if arg 1 is "yap": if arg 2 is set: if arg 3 is set: set {vip::%arg 2%} to arg-3 broadcast "&a%arg 2% &e adli oyuncu %arg 3% gün vip olacaktır." # Değiştirmeyi unutmayın execute console command "manuadd %{vip::%arg 2%}%" # Değiştirmeyi unutmayın. if arg 1 is "sil": arg 2 is set: delete {vip::%arg 2%} broadcast "&a%arg 2% &e adli oyuncu'nun vipi silindi." # Değiştirmeyi unutmayın if arg 1 is "ekle" or "ver": if arg 2 is set: if arg 3 is set: add arg-3 to {vip::%arg 2%} broadcast "&a%arg 2% &eadlı oyuncu'nun vip süresi artık {vip::%arg 2%}" # Değiştirmeyi unutmayın. at 00:00: loop all players: if {vip::%loop-player%} is greater than 0: remove 1 from {vip::%loop-player%} every 1 minutes: loop all players: if {vip::%loop-player%} is 0: delete {vip::%loop-player%} broadcast "&e%loop-player% &a adlı oyuncunun vip'i bitmiştir." #Değiştirmeyi unutmayın. execute console command "manuadd %{vip::%loop-player%}% oyuncu" # Değiştirmeyi unutmayın
Ulaş
Seçkin madenci.
- Web Sitesi
- www.ulasdemirci.com
Daha yeni uyandım malum gece 3'te yaptım skripti gözlerim ağrıyordu, 2'ye yetişir sanırsam.
Ulaş
Seçkin madenci.
- Web Sitesi
- www.ulasdemirci.com
Skript güncellendi.
Skripti Kullanacağım Ellerine Sağlık
İyi olmuş bende VipZero plugini sıkıntılıydı bu güzel olmuş
Eline sağlık kardeşim güzel bir skript olmuş.
Acaba oyuncular da görebiliyor mu kalan sürelerini?
Acaba oyuncular da görebiliyor mu kalan sürelerini?
Eline Sağlık Güzel Olmuş İşime Yaradı
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.