LyloN
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Xiaomi redmi note 8 iyidir alanlar genelde memnun oluyor. Ama note 9 önermem genelde ondan şikayetçi oluyorlar.Xiaomi Poco X3 buZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun.sitesinde gördüm. Acaba bu daha mı iyidir. Yoksa Xiaomi redmi note daha mı iyidir ?
note 8 bütçeside uygundur.
Mertcan06bey
Elite madenci.
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Hangi özelliklerin olması senin için daha önemli?Xiaomi Poco X3 buZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun.sitesinde gördüm. Acaba bu daha mı iyidir. Yoksa Xiaomi redmi note daha mı iyidir ?
Yoksa sen tam bir oyun canavarı mı arıyorsun?
Oyun canavarı olsun tabikiHangi özelliklerin olması senin için daha önemli?
Yoksa sen tam bir oyun canavarı mı arıyorsun?
Mertcan06bey
Elite madenci.
En çok istedin modelleri yazarsan karşılaştirip cevap verebilirim.Oyun canavarı olsun tabikiBunun yanında şarjı da çok gitsin. Birde olabildiğince ekranı büyük olsun
![]()
-İyi Forumlar
LyloN
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Oyun için A50,A70 ve redmi not 8 128 gb 6 gb rami öneririm. Pubg'de rahatça 60 fps alabilirsin ve ekranlarıda büyük.Oyun canavarı olsun tabikiBunun yanında şarjı da çok gitsin. Birde olabildiğince ekranı büyük olsun
![]()
Mertcan06bey
Elite madenci.
Samsung A50,A70 Kullanıcı telefondanlarından belli bir süre sonra şikayet alıyor,Oyun için A50,A70 ve redmi not 8 128 gb 6 gb rami öneririm. Pubg'de rahatça 60 fps alabilirsin ve ekranlarıda büyük.
Ve Samsung Note serisinden başka serilerinde hata üstüne hata yapıyor.
Bu yüzden Samsung önermem.
Mi, Oppo gibi markaları öneririm.
Açıkçası kimsenin Samsung almasını istemem. Ben bugüne kadar 2 tane aldım. Çok nazlı telefon çıktı hepsini ekranı çatladı. Extardan 3 defa ekran yeniledim. Daha da Samsung almam ben. Fakat diğerlerini inceliyorum.
Mertcan06bey
Elite madenci.
Hoşunuza giden modelleri yazın ekstradan yardımcı olmamız için,Açıkçası kimsenin Samsung almasını istemem. Ben bugüne kadar 2 tane aldım. Çok nazlı telefon çıktı hepsini ekranı çatladı. Extardan 3 defa ekran yeniledim. Daha da Samsung almam ben. Fakat diğerlerini inceliyorum.
Bir sorunuz olursa lütfen buradan yazın.
Çin malı olmasın Kastamonu'dan al
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.