minecrafttr aramıza katil!
batihost minecraft server kirala
Satın Al
MinecraftTR Reklam Alanı
Satın Al
Satın Al
Satın Al

Paylaşım THE WORLD WARRIOR Yayınlandı

Forumun En Güçlü Üyesi
Katılım
17 Şubat 2019
Mesajlar
537
Tepki puanı
163
Puanları
1,315
Discord
20220315 (2)-2.jpg

THE WORLD WARRIOR Yayınlandı​

Oyuncular için THE WORLD WARRIOR yayınlanmış durumda. Pek çok oyuncu için bu paket hakkında detaylı bilgi vermek istiyoruz.
Kullanıcılar, Minecraft oynarken Minecraft Marketplace ile birlikte daha özel bir oyun deneyimine şahit olabiliyor. Zaman zaman yeni kaliteli içeriklerden söz eden Mojang Studios, bu sefer Asya tarzı bir içerik paketi ile bizleri karşılamış durumda. Lafı daha fazla uzatmadan bu paket hakkında bilgi verelim.

THE WORLD WARRIOR Nedir?​

THE WORLD WARRIOR, oyunculara karakter doku paketi sunan bir içerik sağlıyor. Bu pakette pek çok dövüşçü görünümü mevcut. Bu görünümler arasından istediğini seçebilen karakter, Asya mimarileri arasında farklı bir yaşam sürebilir. Özet geçmek gerekirse bu paketin amacı yeni karakter görünümleri sağlamak.

THE WORLD WARRIOR Nasıl Oynanır?​

Bu oyunun nasıl oynandığı merak edilen bir diğer konu olarak yer alıyor. Bu içeriğin fragmanı izlendiğinde öncelikli olarak karşımıza bir dövüşçü seçme menüsü geliyor. Bu menüde dövüşçü seçen 2 oyuncu, seçim işlemi sonrasında arenada buluşuyor. Arena ise arka planda deniz ile gemilerin bulunduğu ve ön planda bir platformda yer alınan bir bölge. Bu kısımdan sonra fragman bitiyor.
20220315 (3)-2.jpg
THE WORLD WARRIOR için yapılan fragman her ne kadar bu şekilde gösterilmiş olsa da şunu belirtmek lazım ki oyun aslında bu şekilde oynanmıyor. Fragman, abartılmış bir şekilde gösteriliyor. Aslına bakarsak oyun yalnızca görünüm paketi içeriyor. Yani karakter dokuları bu içerikte bulunuyor. Oyuncular, bu dokulardan birini seçerek karakterini özelleştirebiliyor. Sonrasında isteğe bağlı olarak arkadaşıyla beraber güzel bir mekanda dövüş tekniklerini deneyebilir.

THE WORLD WARRIOR Özellikleri​

THE WORLD WARRIOR hakkında oyuncuların merak ettiği sorulardan birisi bu paketin sunduğu özellikler olmakta. Az önce de bahsettiğimiz gibi paket genel olarak karakter dokuları veriyor. Bununla birlikte içerikte 1 adet ücretsiz karakter bulunurken 12 adet ücretli karakter öğesi de var. 13 farklı karakter öğesi sayesinde kullanıcı, karakterini istediği gibi özelleştirerek bu şekilde kullanabiliyor. Bu konuda sizlere Mojang’ın paylaşmış olduğu bu içerikten bahsettik. Umarız sizler için faydalı bir konu olmuştur.
 

Üst