Sol Banner
Sağ Banner
  • Minecraft İçerik Üreticileri Aranıyor!

Bilgilendirici videolar ya da rehberler hazırlayarak gelir elde etmek ister misin?

• ✅ YouTube - TikTok Videoları üretecek içerik üreticileri & video editörleri arıyoruz!
    • ✅ Forumda yazarlık, minecraft rehberleri, modları paylaşacak arkadaşlar arıyoruz.
    • ✅ Aramıza katıl, içerik üret, paylaşım yap, para kazan!
    Başvur

Yardım TLauncher virüsmü

Hytorix

Elmas madencisi.
TLauncher i bayadır kullanıyorum ve son zamanlarda çıkan olaylardan dolayı tırsıyorum tüm tllauncher ve onla ilgili java dosyalarını sildim koddan ve bu yazılım işlerinden anlayanlar bilir büyük ihtimalle biraz açıklık getirirmisiniz olaya?

BloodyX

Seçkin madenci.
Topluluk Yöneticisi
Ayın En Çok Mesaj Atanı
En iyi cevaplar
2
TLauncher i bayadır kullanıyorum ve son zamanlarda çıkan olaylardan dolayı tırsıyorum tüm tllauncher ve onla ilgili java dosyalarını sildim koddan ve bu yazılım işlerinden anlayanlar bilir büyük ihtimalle biraz açıklık getirirmisiniz olaya?
TLauncher yerine orjinal launcher kullan premium varsa

bertanberk4851@outlo

Yeni bir Steve doğdu!
Hocam virüs olduğu söylenmekte ancak şöyle bir durum var minecraftı orjinal dışı hangi launcherda kullanırsak kullanalım bir güvencesi yoktur.

Ancienty

Yeni bir Steve doğdu!
Virüs olduğu yönünde çok fazla iddia çıktı ancak kendileri virüs olmadığını kanıtladı diye hatırlıyorum, yine de araştırmak isteyebilirsin.

Yeni Mesajlar