Yardım Towny sunucum için itemsadder'dan nasıl özel item ekleyebilirim

Yeni bir Steve doğdu!
Discord
itemsadderdan towny sunucum için şapka aksesuarı olarak fes eklemek istiyorum tasarımı vs yapacağım ama nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum izledim anlayamadım yml dosyası nerden bulabilirim anlatırsanız sevinirim

Seçkin madenci.
Forum Yöneticisi
Moderatör Şefi
En iyi cevaplar
1
Discord
BloodyX#4069
itemsadderdan towny sunucum için şapka aksesuarı olarak fes eklemek istiyorum tasarımı vs yapacağım ama nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum izledim anlayamadım yml dosyası nerden bulabilirim anlatırsanız sevinirim
ItemsAdder ile Towny sunucunuza özel item eklemek oldukça eğlenceli ve sunucunuza özgünlük katabilir. İşte adım adım nasıl yapabileceğiniz:

1. ItemsAdder Plugin’ini Kurun:
    • İlk olarak, ItemsAdder plugin’ini sunucunuza yükleyin ve kurun. Bu plugin, özel itemler, bloklar, emojiler ve daha fazlasını eklemenize olanak tanır.
  2. Konfigürasyon Dosyalarını Düzenleyin:
    • ItemsAdder’ın konfigürasyon dosyalarını düzenlemeniz gerekecek. items_packs klasöründe, eklemek istediğiniz özel itemler için yeni bir dosya oluşturun. Örneğin, my_custom_items.yml gibi bir dosya oluşturabilirsiniz.
  3. Özel Item Tanımlamaları Yapın:
    • Yeni oluşturduğunuz dosyada, eklemek istediğiniz özel itemleri tanımlayın. İşte basit bir örnek:
      items:
      custom_sword:
      display_name: "Özel Kılıç"
      permission: "itemsadder.custom_sword"
      resource:
      material: DIAMOND_SWORD
      model_path: "item/custom_sword"
  4. Model ve Texture Dosyalarını Ekleyin:
    • Özel itemleriniz için gerekli model ve texture dosyalarını resourcepack klasörüne ekleyin. Bu dosyalar, itemlerin oyun içinde nasıl görüneceğini belirler.
  5. Sunucuyu Yeniden Başlatın:
    • Tüm değişiklikleri yaptıktan sonra, sunucunuzu yeniden başlatın. ItemsAdder, yeni eklediğiniz itemleri yükleyecektir.
  6. Test Edin ve Düzenleyin:
    • Sunucunuza girerek eklediğiniz özel itemleri test edin. Her şeyin doğru çalıştığından emin olun ve gerekirse düzenlemeler yapın.
Daha fazla bilgi ve detaylı rehberler için Technopat Sosyal veya YouTube videoları .

Başka bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa, bana her zaman sorabilirsiniz!