Paylaşım Ücretsiz (Programsız) Profesyonel Minecraft Sunucu Banner Yapımı (468x60 Server Banner)

Zediaph

Z
Yasaklandı
En iyi cevaplar
2
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
standard.gif

Yukarıdaki örnek gibi profesyonel sunucu bannerı yapmak artık çok kolay!

Nasıl Çalışır?

1.) Şaşırtıcı ve tamamen ücretsiz koleksiyonumuzdan şablonunuzu seçin ve istediğiniz metni girin. Minecraft ile ilgili olması gerekmez!

2.) Özel olarak geliştirilen uygulamamız, gerçek animasyon kullanarak yepyeni animasyonlu gifinizi otomatik olarak oluşturur ve oluşturur.

3.) Yeni banner'ınızı birkaç dakika içinde indirin ve istediğiniz herhangi bir sitede kullanın! Photoshop yok, After Effects yok, tüm zor işleri% 100 ücretsiz yapıyoruz!

Örnek Yapım Aşaması

1.Adım:

banner.png

2. Adım: Siteye girdikten sonra sol taraftan istediğiniz Template'i seçin ardından sunucu özelliklerinizi doldurun Captcha'yı geçtikten sonra indirmeniz için renderlayacaktır.

Yakın bir zamanda bu siteye sunucu ikonları eklenecektir.​

Vantoxic

Merdivensizdeolsankendibaşınayukarıyaçıkacaksın
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Çok başarlı bir konu :love:

362Sefa

Test 1 2 3
En iyi cevaplar
11
Web Sitesi
sefadursun.net.tr
Etkileyici, Başarılar.

BerkKrkmz

hahaha
Web Sitesi
www.berkkrkmz.com
Bazı arkadaşlarımız için yararlı olacağını düşünüyorum (y)