Sunwekz
Seçkin madenci.
- En iyi cevaplar
- 2
- Web Sitesi
- metanw.com
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Merhaba MinecraftTR ahalisi!
Bugün sizlere yeni kampanya olarak giren ve kendimin de aldığım 27 TL'lik udemy kodu nasıl alınır sizlere de göstereceğim.
Udemy'i bilmeyen için içinde binlerce eğitim videoları bulunan bir platformudur.
Pekii nasıl alabiliriz? Çok kolay!
Öncelikle #1
Buradaki formu dolduruyoruz (Doğru doldurmaya dikkat edin özellikle telefon numarası onay kodu gelecek).
Daha sonra telefon numaramıza gelen onay kodunu onay ekranına yazıyoruz.
Udemy'e giriş yaptıktan sonra bu linkten kupon bozdurma yerine giriyoruz (Giriş yaptığınız için direkt sizin hesabınızın bozdurma kısmı gelecektir)
Buradan sonrasını size bırakıyorum artık kuponunuz aktif ve 27 TL'yi istediğiniz kursu alarak değerlendirebilirsiniz!
BILGILENDIRME :
- 1 numaradan sadece 1 adet kupon alınabilir
- Ay sonunda sadece 1 TL faturanıza eklenir.
- Kampanya 5 Haziran 2021 tarihine kadar geçerlidir.
Şimdiden iyi kullanımlar diliyorum....
İyi forumlar!
Bugün sizlere yeni kampanya olarak giren ve kendimin de aldığım 27 TL'lik udemy kodu nasıl alınır sizlere de göstereceğim.
Udemy'i bilmeyen için içinde binlerce eğitim videoları bulunan bir platformudur.
Pekii nasıl alabiliriz? Çok kolay!
Öncelikle #1
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
sitemize giriyoruz.#2
Buradaki formu dolduruyoruz (Doğru doldurmaya dikkat edin özellikle telefon numarası onay kodu gelecek).
Daha sonra telefon numaramıza gelen onay kodunu onay ekranına yazıyoruz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
udemy'e giriş yapıyoruz#5
Udemy'e giriş yaptıktan sonra bu linkten kupon bozdurma yerine giriyoruz (Giriş yaptığınız için direkt sizin hesabınızın bozdurma kısmı gelecektir)
Buradan sonrasını size bırakıyorum artık kuponunuz aktif ve 27 TL'yi istediğiniz kursu alarak değerlendirebilirsiniz!
BILGILENDIRME :
- 1 numaradan sadece 1 adet kupon alınabilir
- Ay sonunda sadece 1 TL faturanıza eklenir.
- Kampanya 5 Haziran 2021 tarihine kadar geçerlidir.
Şimdiden iyi kullanımlar diliyorum....
İyi forumlar!
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
bilgilendirici olmuş işime yaradı teşekkürler 
LyloN
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Teşekkürler enes sayende daha iyi eğitim alıcam ve çokkkk hesap açıp satıcam.
Sunwekz
Seçkin madenci.
- En iyi cevaplar
- 2
- Web Sitesi
- metanw.com
İyi kullanımlar dilerimbilgilendirici olmuş işime yaradı teşekkürler![]()
Ticari zeka olarak da kullanılabilir numaran fazla varsaTeşekkürler enes sayende daha iyi eğitim alıcam ve çokkkk hesap açıp satıcam.
LyloN
Ne Mutlu Türküm Diyene!
senin numarani kullandimİyi kullanımlar dilerim
Ticari zeka olarak da kullanılabilir numaran fazla varsa![]()
362Sefa
Test 1 2 3
- En iyi cevaplar
- 11
- Web Sitesi
- sefadursun.net.tr
Hemen kullandım, bilgilendirme için teşekkürler 
Sunwekz
Seçkin madenci.
- En iyi cevaplar
- 2
- Web Sitesi
- metanw.com
Rica ederim iyi kullanımlarHemen kullandım, bilgilendirme için teşekkürler![]()
Sayenizde yararlandım, teşekkür ediyorum yaptığınız bilgilendirmeden dolayı.
Son düzenleme:
Sunwekz
Seçkin madenci.
- En iyi cevaplar
- 2
- Web Sitesi
- metanw.com
Rica ederim iyi kullanımlarSayenizde yararlandım, teşekkür ediyorum yaptığın bilgilendirmeden dolayı.
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.