Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Uzak masaüstü şifresi olmuyor. Denesekte işe yaramıyor. Zaten bende hiç açılmıyor.Ama 2.kurucuda açmayı denedim ondada şifre hata veriyor.
Nasıl Yeni şifre alırız yada düzeltiriz.Bendeki hata fotoğraftaki.
Nasıl Yeni şifre alırız yada düzeltiriz.Bendeki hata fotoğraftaki.
Ekli dosyalar
362Sefa
Test 1 2 3
- En iyi cevaplar
- 11
- Web Sitesi
- sefadursun.net.tr
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Şifreyi copy/paste yapmadan el ile girmeyi deneyin.
Zaten elle denedik olmadı.Şifreyi copy/paste yapmadan el ile girmeyi deneyin.
362Sefa
Test 1 2 3
- En iyi cevaplar
- 11
- Web Sitesi
- sefadursun.net.tr
Şifreyi doğru girdiğinize eminsenizZaten elle denedik olmadı.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
ticket açıp söyleyin. Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Yeter ama ordan buraya burdan oraya atıyorsunuz.Şifreyi doğru girdiğinize eminsenizZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun.ticket açıp söyleyin.
Nerden öğreneceğim ben anlamadım.
Yada nereden değiştireceğim.
362Sefa
Test 1 2 3
- En iyi cevaplar
- 11
- Web Sitesi
- sefadursun.net.tr
Hocam burası forum burdakilerin batihostta yetkisi yok. Burda yardım alırsınız ancak.Yeter ama ordan buraya burdan oraya atıyorsunuz.
Nerden öğreneceğim ben anlamadım.
Yada nereden değiştireceğim.
tm tşkler
362Sefa
Test 1 2 3
- En iyi cevaplar
- 11
- Web Sitesi
- sefadursun.net.tr
Konu kilit.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.