BoranWinner Yeni bir Steve doğdu! Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 0 Tepki puanı 0 Puanları 0 25 Haziran 2020 #1 Vault plugininin son versiyonunda panelden oyuncuya nasıl para vereceğimi bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Vault plugininin son versiyonunda panelden oyuncuya nasıl para vereceğimi bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Hyperion Seçkin madenci. Katılım 4 Nisan 2019 Mesajlar 136 Tepki puanı 39 Puanları 1,205 Konum Bursa Web Sitesi github.com 25 Haziran 2020 #2 Vaultun bir API olduğunu da bilmiyor gibisin, vault bir ekonomi plugini değildir. Essentials için para verme komutu: /eco give isim miktar
Vaultun bir API olduğunu da bilmiyor gibisin, vault bir ekonomi plugini değildir. Essentials için para verme komutu: /eco give isim miktar
BoranWinner Yeni bir Steve doğdu! Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 0 Tepki puanı 0 Puanları 0 25 Haziran 2020 #3 Pek bir bilgim yok. Sunucum herkese açık olmayacağı, sadece arkadaşlarımla oynayacağım için pek araştırma yapmadım. Yardımın için teşekkür ederim.
Pek bir bilgim yok. Sunucum herkese açık olmayacağı, sadece arkadaşlarımla oynayacağım için pek araştırma yapmadım. Yardımın için teşekkür ederim.