Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Benim naçizane önerim hazır bir harita indir ve o harita da yapılan teknikleri ve küçük yapı oyunlarını öğren, en küçük bir değişiklik bile bir yapıyı güzelleştire bilir emin ol. Ve ayrıca ciddi bir şekilde harita yapmaya başlarsan sakın düz (flat) bir dünyada başlama.
Teşekkürler.
Teşekkürler.Koy fakat sunucularda koyamayacağını bilerek koy.
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Merhaba minecraft sunucum var. Mimar arıyorum.
Mimar olmak istersen
Discord: Mehmet#6770
İp: play.cengg.net
Mimar olmak istersen
LyloN
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Gelişmeli bunları herkes yaparMerhaba arkadaşlar ben Ahmet.Mimar olmaya gönüllüyüm.Eğer sunucunuz varsa ve mimar arıyorsanız ben varım.Hemen sunucunuzun ip adresini yazabilirsiniz ve mimar olabilirim.
ÖNEMLİ NOTLAR :
- SUNUCUNUZ PREMİUM GEREKTİRİYORSA GELEMEM.
- BENİ MİMAR YAPMAYACAKSANIZ SUNUCUNUZA ÇAĞIRMAYIN.
- SUNUCUNUZ MODLU İSE SÜRÜMÜNÜZÜ 1.7.10 YAPIN AKSİ TAKDİRDE GELMEM.
- MODLU MODSUZ FARKETMEZ.
İNŞA ETTİĞİM ŞEYLERDEN 2 ÖRNEK FOTOĞRAF :
Ekli dosyayı görüntüle 4249Ekli dosyayı görüntüle 4250
Spond
Yeni bir Steve doğdu!
nEGelişmeli bunları herkes yapar
Bu resimdekileri oyundaki herkes yapabilmekte. World Edit VoxelSniper gibi eklentiler ile yaptığın mimari örnekleri göstermen daha iyi olabilir.
Şahsen benim bir sunucum olsa ve mimar arayacak olsam, seni hiç deneyeceğimi düşünmüyorum. Yapı ile ilgili eklentileri kullanmayı öğren, hayal gücünü geliştir ve bakış açını değiştir.
Bildiğim kadarıyla tek oyuncuya World Edit ekleniyor ve Spawn veya Warplar tarzı bir şey inşa edebilirsin.
Fotoğraflarınızdaki yapılar herkes tarafından kolayca yapılabilecek yapılar ve WorldEdit forge üzerinden tek oyunculuda kullanılabilmektedir.
Koy fakat sunucularda koyamayacağını bilerek koy.
Benim naçizane önerim hazır bir harita indir ve o harita da yapılan teknikleri ve küçük yapı oyunlarını öğren, en küçük bir değişiklik bile bir yapıyı güzelleştire bilir emin ol. Ve ayrıca ciddi bir şekilde harita yapmaya başlarsan sakın düz (flat) bir dünyada başlama.
Merhaba minecraft sunucum var. Mimar arıyorum.
Mimar olmak istersen
Gelişmeli bunları herkes yapar
Yeni fotoğraflar attım Kontrol edin
Son düzenleme:
LyloN
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Dostum Biraz Daha Gelişebilir. Başarılar Dilerim.
MODERATÖRLER MİNECRAFT OYNAMAYI BIRAKTIM MİMARLIKTAN VAZGEÇTİM KONUYU SİLİN.
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.