knk azureden açılmış vds yani arayüz şifresi var aldığım kişide söylerim o ayarlar nasıl yapıldığını söylermisinZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun.Açık portları buradan sorgulayabilirsin, onun dışında yeni port açman için şirketle konuşman lazım ki sana arayüz şifresini vereceklerini sanmıyorum. Kendileri el ile yaparlarsa yaparlar. O zamana kadar sunucunun ipsini açık portlar sisteminden sorgulayabilirsin, server.properties dosyasına o portu yazarsan giriş yapabilirsin.
Arayüze girip normal bir şekilde port açabilirsin. Ha ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum.knk azureden açılmış vds yani arayüz şifresi var aldığım kişide söylerim o ayarlar nasıl yapıldığını söylermisin
Nasıl açacağını bilmiyorsan youtubede bir çok kaynak var.Arayüze girip normal bir şekilde port açabilirsin. Ha ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum.
örnek olarak bir kaynak video atarmısın.Nasıl açacağını bilmiyorsan youtubede bir çok kaynak var.
bu videoya bakmıştım ancak işime yaramadı bana azureden nasıl yapıldığı lazım.Bu video işini görecektir.
bu videoya bakmıştım ancak işime yaramadı bana azureden nasıl yapıldığı lazım.
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan şekliyle “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, Site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir.