Trker4ktas
Elite madenci.
Merhaba. VDS Sunucularda nasıl port açılır? Kendi sunucuma bağlanamıyorumda yardımcı olabilir misiniz?
Bilgilendirici videolar ya da rehberler hazırlayarak gelir elde etmek ister misin?
Vdsi aldığınız yerden minecraft vdsi olarak aldıysanız buna gerek yok. Ancak bu şekil almadıysanız bile vdsten açmanızın bir işe yarayacağını sanmıyorum.Minecraft sunucusu için port açacaktım.
Tam olarak anlamadım. Sunucu kurmaya yeni başladım.Güvenlik duvarınız kapalıysa muhtemelen port açmanıza gerek yok.
Vds'in güvenlik duvarı kapalıysa muhtemelen port açmanıza gerek yok.Tam olarak anlamadım. Sunucu kurmaya yeni başladım.
Siz ne için port açıcaksınız?
Minecraft sunucusu için port açacaktım.Siz ne için port açıcaksınız?
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.