Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Herkese selam,
Uzun bir tatile çıkmış bulunmaktayım ve bu süreçte daha önceden ilgilendiğim işlerle ilgilenemeyeceğime emindim.
Fakat sandığımdan daha da çok boş vaktim oldu ve bilgisayara geçip kısa zamanda tecrübelerime tecrübe katmak amacıyla deneme olan bir konu tasarımı yapmaya karar verdim. İndirme linki verilmeyecektir, konu tamamen yeteneğimi tanıtım konusudur.
Uzun bir tatile çıkmış bulunmaktayım ve bu süreçte daha önceden ilgilendiğim işlerle ilgilenemeyeceğime emindim.
Fakat sandığımdan daha da çok boş vaktim oldu ve bilgisayara geçip kısa zamanda tecrübelerime tecrübe katmak amacıyla deneme olan bir konu tasarımı yapmaya karar verdim. İndirme linki verilmeyecektir, konu tamamen yeteneğimi tanıtım konusudur.
Son düzenleme:
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Görselde bi sorun var sanırım.
Düzeldi mi?Görselde bi sorun var sanırım.
Evet.Düzeldi mi?
Admin
- En iyi cevaplar
- 1
Gayet güzel fakat yazıların bulunduğu yer, yani görseller yazan header, biraz küçülmeli çok büyük çok gereksiz demek.
Bu kalite nedir yahu?
Güzel tasarım olmuş eline sağlık
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.