Moonshine
Risk almazsan, risk alanlar için çalışırsın.
- En iyi cevaplar
- 1
- Web Sitesi
- batihost.com
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Ön Söz
Merhaba MinecraftTR severleri! Hoşgeldiniz. Bugün ki konumda size wolfteam nostalji sunucusunu anlatacağım.
Wolfteam'ı instagram üzerinden takip ediyor iseniz bu nostalji olayını duymuşsunuzdur. Peki nedir bu nostalji sunucusu?
Bu nostalji sunucusu, takipçilerinin bolca istekleri üzerine eski wolfteam eşyalarını, içeriklerini barındıran bir klan sunucusu. Wolfteam eski klan savaşlarını canlandırmak için böyle bir yola sapmış. Bence çokda iyi yapmış çünkü eski hazzı verecek bütün oyunculara.
Yasaklı Eşyalar
Evet, yasaklı olan eşyalar nedir?
| ELWRCI M6A2 Efsane Pro |
| HKE417 Efsane Pro |
| Kar 98k Efsane Pro |
| Zaitsev Efsane Pro |
| Zaitsev Ultimate Black+ |
| AER-15 GM |
| AER-15 OG |
| AER-15 Elit |
| AK-47 Elit |
| EM-14 Elit |
| EM870 Elit |
| Veper-12 Elit |
| Tuvv-2000 Elit |
| BORA-12 |
| BORA-12 Yesil |
| BORA-12 Kirmizi |
| Bora-12 Kar Kamuflaj |
| EM4A1 JOYYaMYaMLaR |
| Em4A1 JustApplica |
| Em4A1 KatreiMatem |
| EM4A1 Efsane |
| EM4A1 Efsane Pro |
| AG-302 Kasırga |
| AG-511 Fırtına |
| EMP-5 Taktiksel |
| MP5 Yilbasi |
| SUPAS PT |
| SUPAS WT |
| SUPAS-15 |
| SUPAS-15 Flame |
| SUPAS-15 AT |
| SUPAS-15 SCF |
| SUPAS-15 SCF Pro |
| SUPAS PT Kurt Avı |
| SUPAS WT Kurt Avı |
| SUPAS-15 Kurt Avı |
| SUPAS-15 Flame Kurt Avı |
| SUPAS-15 AT Kurt Avı |
| SUPAS-15 SCF Kurt Avı |
| SUPAS-15 SCF Pro Kurt Avı |
| AER-15 Alsancak |
| M4A4 10.Yıl |
| QBZ -Pro |
| ET-5000 Gaziantep |
| Otx-14 SSO |
| OTX-14 Groza |
| AAA-12 |
| AAA-12 Yılbaşı Mavisi |
| AAA-12 Yılbaşı Mavisi Kurt Avı |
| AAA-12 Yılbaşı Yeşili |
| AAA-12 Yılbaşı Yeşili Kurt Avı |
| AAA-12 Yılbaşı Kırmızısı |
| AAA-12 Yılbaşı Kırmızısı Kurt Avı |
| AAA-12 Çöl |
| AAA-12 Çöl Kurt Avı |
| AAA-12 Altın |
| AAA-12 Altın Kurt Avı |
| AAA-12 Korku |
| AAA-12 MC |
| AAA-12 MC Kurt Avı |
| AAA-12 Kurt Avı |
| UZAS-12 |
| UZAS-12 Mavi Ay |
| UZAS-12 BSG |
| UZAS-12 BSG Kurt Avı |
| UZAS-12 DWI |
| UZAS-12 DWI Kurt Avı |
| UZAS-12 JCF |
| UZAS-12 JCF Kurt Avı |
| UZAS-12 Efsane |
| UZAS-12 Kurt Avı |
| Magnum-G OG |
| Magnum G GM |
| Magnum G Pro |
| Magnum-G Kar Kamuflaj |
| Mızrak |
| Mızrak Pro |
| Ejder Baltası |
| Ejder Baltası Pro |
| Dikiş Tutmaz Pro |
| Kızılderili Baltası Pro |
| Lav Bombası |
| Lav Bombası Pro |
| Mavi Bomba |
| MK-6G |
| MK-6G Black |
| MK-6G TTC-D |
| MK-6G TTC-F |
| MK-6G Alsancak |
| Kırmızı Bomba |
| Atomik Bomba |
| Atomik Bomba Pro |
| Dünya Kupası Kırmızı Bomba |
Son Sözler
Evet, konunun sonuna geldik. Buraya kadar okuduğunuz için çok teşekkür ederim. Bir dahaki konuda görüşmek üzere.
Ozan Çelik
Seçkin madenci.
- Web Sitesi
- viasly.com
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
sevmediğim bir oyun eskiden oynuyordum ama sırf bu nostalji olayı için şuan arkada iniyorEkli dosyayı görüntüle 6521
Ön SözMerhaba MinecraftTR severleri! Hoşgeldiniz. Bugün ki konumda size wolfteam nostalji sunucusunu anlatacağım.
Ekli dosyayı görüntüle 6522
Ekli dosyayı görüntüle 6521
Wolfteam'ı instagram üzerinden takip ediyor iseniz bu nostalji olayını duymuşsunuzdur. Peki nedir bu nostalji sunucusu?
Bu nostalji sunucusu, takipçilerinin bolca istekleri üzerine eski wolfteam eşyalarını, içeriklerini barındıran bir klan sunucusu. Wolfteam eski klan savaşlarını canlandırmak için böyle bir yola sapmış. Bence çokda iyi yapmış çünkü eski hazzı verecek bütün oyunculara.
Ekli dosyayı görüntüle 6523
Ekli dosyayı görüntüle 6524
Ekli dosyayı görüntüle 6525
Yasaklı EşyalarEvet, yasaklı olan eşyalar nedir?
ELWRCI M6A2 Efsane Pro HKE417 Efsane Pro Kar 98k Efsane Pro Zaitsev Efsane Pro Zaitsev Ultimate Black+
AER-15 GM AER-15 OG AER-15 Elit AK-47 Elit EM-14 Elit EM870 Elit Veper-12 Elit Tuvv-2000 Elit
BORA-12 BORA-12 Yesil BORA-12 Kirmizi Bora-12 Kar Kamuflaj EM4A1 JOYYaMYaMLaR Em4A1 JustApplica Em4A1 KatreiMatem EM4A1 Efsane EM4A1 Efsane Pro AG-302 Kasırga AG-511 Fırtına EMP-5 Taktiksel MP5 Yilbasi
SUPAS PT SUPAS WT SUPAS-15 SUPAS-15 Flame SUPAS-15 AT SUPAS-15 SCF SUPAS-15 SCF Pro SUPAS PT Kurt Avı SUPAS WT Kurt Avı SUPAS-15 Kurt Avı SUPAS-15 Flame Kurt Avı SUPAS-15 AT Kurt Avı SUPAS-15 SCF Kurt Avı SUPAS-15 SCF Pro Kurt Avı AER-15 Alsancak M4A4 10.Yıl QBZ -Pro ET-5000 Gaziantep Otx-14 SSO OTX-14 Groza
Yasaklı Tabancalar
AAA-12 AAA-12 Yılbaşı Mavisi AAA-12 Yılbaşı Mavisi Kurt Avı AAA-12 Yılbaşı Yeşili AAA-12 Yılbaşı Yeşili Kurt Avı AAA-12 Yılbaşı Kırmızısı AAA-12 Yılbaşı Kırmızısı Kurt Avı AAA-12 Çöl AAA-12 Çöl Kurt Avı AAA-12 Altın AAA-12 Altın Kurt Avı AAA-12 Korku AAA-12 MC AAA-12 MC Kurt Avı AAA-12 Kurt Avı UZAS-12 UZAS-12 Mavi Ay UZAS-12 BSG UZAS-12 BSG Kurt Avı UZAS-12 DWI UZAS-12 DWI Kurt Avı UZAS-12 JCF UZAS-12 JCF Kurt Avı UZAS-12 Efsane UZAS-12 Kurt Avı
Yasaklı Bıçaklar
Magnum-G OG Magnum G GM Magnum G Pro Magnum-G Kar Kamuflaj
Yasaklı Bombalar
Mızrak Mızrak Pro Ejder Baltası Ejder Baltası Pro Dikiş Tutmaz Pro Kızılderili Baltası Pro
Lav Bombası Lav Bombası Pro Mavi Bomba MK-6G MK-6G Black MK-6G TTC-D MK-6G TTC-F MK-6G Alsancak Kırmızı Bomba Atomik Bomba Atomik Bomba Pro Dünya Kupası Kırmızı Bomba
Ekli dosyayı görüntüle 6526
Ekli dosyayı görüntüle 6527
Ekli dosyayı görüntüle 6528
Ekli dosyayı görüntüle 6529
Son SözlerEvet, konunun sonuna geldik. Buraya kadar okuduğunuz için çok teşekkür ederim. Bir dahaki konuda görüşmek üzere.
Ekli dosyayı görüntüle 6525
Moonshine
- En iyi cevaplar
- 1
- Web Sitesi
- batihost.com
Eskiden çok oynardık be.sevmediğim bir oyun eskiden oynuyordum ama sırf bu nostalji olayı için şuan arkada iniyor
LyloN
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Efsane Oyun Geri Geliyo
Admin
- En iyi cevaplar
- 1
Oyun tamamen pay to win üzerine kuruluydu, hâlâ da öyle sanırım ve daha fazla olmuştur, klan savaşları çok zevkli geçerdi, bir zamanların en iyi klanı, JOYYaMYaMLaR üyesiydim tabi o zamanlarda para ile xp satın alınmadığından dolayı, kartal yıldız gibi rütbelere zor ulaşılıyordu ve çok nadirdi, ben de o zamanlarda rütbe olarak kartaldım
şu an bakıyorum her rütbeyi almak çok kolay.
Son düzenleme:
Moonshine
- En iyi cevaplar
- 1
- Web Sitesi
- batihost.com
Aynen öyle. Şimdiki zamanlar oyuna kayıt olup giriyorum, 10 dakika oynuyorum sonra direk kartal oluyorum. Ben önceden oyunu bıraktığımda kartaldım ya. Kartal zordu önceden fakat şimdi çok kolay.Oyun tamamen pay to win üzerine kuruluydu, hâlâ da öyle sanırım ve daha fazla olmuştur, klan savaşları çok zevkli geçerdi, bir zamanların en iyi klanı, JOYYaMYaMLaR üyesiydim tabi o zamanlarda para ile xp satın alınmadığından dolayı, kartal yıldız gibi rütbelere zor ulaşılıyordu ve çok nadirdi, ben de o zamanlarda rütbe olarak kartaldımşu an bakıyorum her rütbeyi almak çok kolay.
Mr_Samed
Bakır madencisi.
Eskiden Aralıksız Oynadığım Bir Oyundu Zaman Geçtikce Sapıttı Ancak Nostalji Olayı Güzel Olmuş Oynanır Şahsen.
UmutTR
Seçkin madenci.
- Web Sitesi
- batihost.com
Nee oyundu be ailemizin cebinden para alıp internet cafeye giderdik
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.