Sol Banner
Sağ Banner
  • Minecraft İçerik Üreticileri Aranıyor!

Bilgilendirici videolar ya da rehberler hazırlayarak gelir elde etmek ister misin?

• ✅ YouTube - TikTok Videoları üretecek içerik üreticileri & video editörleri arıyoruz!
    • ✅ Forumda yazarlık, minecraft rehberleri, modları paylaşacak arkadaşlar arıyoruz.
    • ✅ Aramıza katıl, içerik üret, paylaşım yap, para kazan!
    Başvur

Yeni Server Açtım Batihosttan Ne Yapmam Lazım

FriqheaR

Yeni bir Steve doğdu!
yeni server aldım batihosttan ama ne yapacağımı bilmiyorum panelden op verdim kendime sv de op komutları yazıyorum yetkiniz yok diyor anlamadım anlatırmısınz yeniyim pek bir şey bilmiyorum

Shaity

Yeni bir Steve doğdu!
ilk başta localhost(kendi bilgisayarın üzerinden) sunucu açarak işi orada kavrayıp makina alsaydın keşke batihost eskisi kadar ilgili bir yer değil.

FriqheaR

Yeni bir Steve doğdu!
ilk başta localhost(kendi bilgisayarın üzerinden) sunucu açarak işi orada kavrayıp makina alsaydın keşke batihost eskisi kadar ilgili bir yer değil.
onu bir kez denedim ama çok zor yetki yerlerini fln ayarlamak vio yerine ayarlamak fln ve arkadşalarım sv ye giremiyordu o yüzden saldım

KR1PT0N

#PÖH
Web Sitesi
ayyildiz.org
İsteyen her türlü yardımı alıyor demek ki senle özel olarak ilgilenmiyorlar :D
onu bir kez denedim ama çok zor yetki yerlerini fln ayarlamak vio yerine ayarlamak fln ve arkadşalarım sv ye giremiyordu o yüzden saldım
bir kere yapınca gerisi geliyor biraz çaba

FriqheaR

Yeni bir Steve doğdu!
bana yardımcı olcak birileri varmı XD

Yeni Mesajlar