Hoş Geldin!

MinecraftTR.COM - Türkiye'nin en büyük minecraft platformu.

MinecraftTR.COM minecraftla alakalı araçları kullanıma sunuyor. Her şey burada; skript, plugin, doku paketleri, shaderlar, modlar, mcpe, minecraft sunucu kurulumu ve sunucularınızla alakalı yaşadığınız sorunları çözmenize yardımcı olabilecek rehberler ve tüm minecraft haberleri.

Sitemize kayıt olarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Giriş Yap veya Kayıt Ol!
batihost minecraft server kirala
Minecraft Sunucu Kiralama
MinecraftTR Reklam Alanı
MinecraftTR Reklam Alanı
MinecraftTR Reklam Alanı
MinecraftTR Reklam Alanı
Reklam satın al!

YouTube aldığı yeni karar ile dislike butonunu kaldırdı

Seçkin madenci.
Katılım
20 Mayıs 2020
Mesajlar
144
En iyi cevaplar
3
Tepki puanı
56
Puanları
1,215
Discord
Arda Mert Tezel#0001
Selam değerli forum üyeleri geçtiğimiz günlerde YouTube üzerinde dislike(beğenmeme) butonu kaldırıldı. Kaldırıldı'dan kastım artık videoyu kaç kişinin beğenilmediğini göremiyoruz. Biliyorum bu konu eskide kaldı ama bağzı sebeplerden dolayı normalden daha az aktifim ve düzgün bir konu araştırması yapamadım, bu yüzden bir tartışma konusu başlatmak istedim. Benim şahsi fikrimi sorarsanız bu kesinlikle yapılmaması gereken bir davranıştı sonuç olarak YouTube içerik üreticileri yaptıkları içeriklerin ne kadar sevilip sevilmediğini bu sayede takip edebiliyorlardı(YouTube Studio üzerinden görünüp görünmediği hakkında bir fikrim yok.) artık her hangi bir fikirleri yok. Ayrıca YouTube bunu yaparken yaptığı açıklamada "Dislike butonunu içerik üreticilerini korumak için kaldırıyoruz." gibisinden bir açıklama yaptı. Ben bir videoya girdiğimde bu videonun sahte olup olmadığını bu butonlar sayesinde görüntüleyebiliyordum ama artık bir çok kişi sadece başlık ve kapak fotoğrafına aldanıp bir çok videoyu izleyecek ve bir çok kişi de bundan yararlanacak. Bence bu kesinlikle yapılmaması gereken bir hareketdi sizin fikriniz bu yönde nedir? Sizce doğru bir karar mı aldılar? Yoksa hatalılar mı ?

a.jpg
 
Seçkin madenci.
Katılım
14 Temmuz 2019
Mesajlar
54
Tepki puanı
18
Puanları
1,070
Discord
vaster#2123
Youtube bu hareketi ile büyük bir eleştiri kitlesi kazandı, zaten yapılan doğru değil. Sanırım artık Google Mağazalarında bulunan Youtube analiz eklentileri de bu durumdan olumsuz etkilenecek.
 
Elite madenci.
Katılım
21 Kasım 2019
Mesajlar
16
En iyi cevaplar
1
Tepki puanı
2
Puanları
975
Discord
YouTube kendi kendini baltalıyor her geçen gün. Rakipsiz olunca güç zehirlenmesi olduysa demek ki :coffee:
 

Üst