Sol Banner
Sağ Banner

1.12.2 survival chunk ve enitity sorunu

TanımsızKişi

Elite madenci.
Xms java 8 ile birlikte kaldırıldı yani tamamen yanlış. Bunun dışında 1.12 - 1.14 sunucularda tps sorunu yaşıyorum diyenler genelde sıfır ayar yapmış 8 gb ramle 200 kişi oynatmaya çalışan kişiler.
kardşeim ben test tapıyorum oyuncu yok

AhmetOzkan

Seçkin madenci.
Xms java 8 ile birlikte kaldırıldı yani tamamen yanlış. Bunun dışında 1.12 - 1.14 sunucularda tps sorunu yaşıyorum diyenler genelde sıfır ayar yapmış 8 gb ramle 200 kişi oynatmaya çalışan kişiler.
Xms kaldırıldı mı? Bu bilgi hakkında bir kaynak atabilir misiniz?

EMREOYUN

Forumun En Eski Üyelerinden Biri
Web Sitesi
emreoyun.tk
-xms kaldırılmadı -XX:MaxPermSize kaldırıldı. Java 8 yardımında hala -xms geçerli bir komut olarak tanımlı.
Ve ayrıca Hypixel, Mineplex gibi sunucular hala 1.8 - 1.9 kullanıyorsa bi bildikleri var.

Edit: Buyrun yardım sayfası(xmssize xmxsize olarak anlatılmış ve -xms -xmx kullanılmış):

TanımsızKişi

Elite madenci.
-xms kaldırılmadı -XX:MaxPermSize kaldırıldı. Java 8 yardımında hala -xms geçerli bir komut olarak tanımlı.
Ve ayrıca Hypixel, Mineplex gibi sunucular hala 1.8 - 1.9 kullanıyorsa bi bildikleri var.

Edit: Buyrun yardım sayfası(xmssize xmxsize olarak anlatılmış ve -xms -xmx kullanılmış):
kısca hocma ne kulalanmam laızm yani suncuuy başlatma kodu nasıl olucak

EMREOYUN

Web Sitesi
emreoyun.tk
kısca hocma ne kulalanmam laızm yani suncuuy başlatma kodu nasıl olucak
Hocam 1.12 hiç kullanmadım ve birşey öneremem. Sana en mantıklı @AhmetOzkan'nın attığı önrebilirim.

Ayrıca da kullanabilirsin. @AhmetOzkan burada xms ile xmx'in neden eşit olması gerektiği detaylıca anlatılmış, okuyabilirsiniz.

Son düzenleme:

RLC

Seçkin madenci.

Hypixel, mineplex gibi sunucular oyuncu kitlelerinin kayda değer bir çoğunluğunun 1.8 kullanması sebebiyle yükseltmiyorlar. Hypixel forumlarında adminlerinin yaptığı bir çok konu var bununla alakalı.

EMREOYUN

Web Sitesi
emreoyun.tk
Hypixel, mineplex gibi sunucular oyuncu kitlelerinin kayda değer bir çoğunluğunun 1.8 kullanması sebebiyle yükseltmiyorlar. Hypixel forumlarında adminlerinin yaptığı bir çok konu var bununla alakalı.
Doğrudur ama diğer sebep 1.8 de spigot'un sorunsuz çalışmasıdır.

TanımsızKişi

Elite madenci.
Doğrudur ama diğer sebep 1.8 de spigot'un sorunsuz çalışmasıdır.
bence spigot ille alakası yok panllerde bir sorun yok fakat oyun haritalarında sorun var ve sürekli güncelme geliyor optimize edilmiyor sorun bu yüzden oluyor bunun çözmü var ama baya uğraş isityor ben yapmadım