Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
kardşeim ben test tapıyorum oyuncu yokXms java 8 ile birlikte kaldırıldı yani tamamen yanlış. Bunun dışında 1.12 - 1.14 sunucularda tps sorunu yaşıyorum diyenler genelde sıfır ayar yapmış 8 gb ramle 200 kişi oynatmaya çalışan kişiler.
AhmetOzkan
Seçkin madenci.
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Xms kaldırıldı mı? Bu bilgi hakkında bir kaynak atabilir misiniz?Xms java 8 ile birlikte kaldırıldı yani tamamen yanlış. Bunun dışında 1.12 - 1.14 sunucularda tps sorunu yaşıyorum diyenler genelde sıfır ayar yapmış 8 gb ramle 200 kişi oynatmaya çalışan kişiler.
aynen atarsa güzel olur yada nasıl bir başlatma kodu kullanmalıyızXms kaldırıldı mı? Bu bilgi hakkında bir kaynak atabilir misiniz?
EMREOYUN
Forumun En Eski Üyelerinden Biri
- Web Sitesi
- emreoyun.tk
-xms kaldırılmadı -XX:MaxPermSize kaldırıldı. Java 8 yardımında hala -xms geçerli bir komut olarak tanımlı.Xms java 8 ile birlikte kaldırıldı yani tamamen yanlış. Bunun dışında 1.12 - 1.14 sunucularda tps sorunu yaşıyorum diyenler genelde sıfır ayar yapmış 8 gb ramle 200 kişi oynatmaya çalışan kişiler.
Ve ayrıca Hypixel, Mineplex gibi sunucular hala 1.8 - 1.9 kullanıyorsa bi bildikleri var.
Edit: Buyrun yardım sayfası(xmssize xmxsize olarak anlatılmış ve -xms -xmx kullanılmış):
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
kısca hocma ne kulalanmam laızm yani suncuuy başlatma kodu nasıl olucak-xms kaldırılmadı -XX:MaxPermSize kaldırıldı. Java 8 yardımında hala -xms geçerli bir komut olarak tanımlı.
Ve ayrıca Hypixel, Mineplex gibi sunucular hala 1.8 - 1.9 kullanıyorsa bi bildikleri var.
Edit: Buyrun yardım sayfası(xmssize xmxsize olarak anlatılmış ve -xms -xmx kullanılmış):Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun.
EMREOYUN
- Web Sitesi
- emreoyun.tk
Hocam 1.12 hiç kullanmadım ve birşey öneremem. Sana en mantıklı @AhmetOzkan'nın attığıkısca hocma ne kulalanmam laızm yani suncuuy başlatma kodu nasıl olucak
önrebilirim.Ayrıca
da kullanabilirsin. @AhmetOzkan burada xms ile xmx'in neden eşit olması gerektiği detaylıca anlatılmış, okuyabilirsiniz.
Son düzenleme:
Hypixel, mineplex gibi sunucular oyuncu kitlelerinin kayda değer bir çoğunluğunun 1.8 kullanması sebebiyle yükseltmiyorlar. Hypixel forumlarında adminlerinin yaptığı bir çok konu var bununla alakalı.-xms kaldırılmadı -XX:MaxPermSize kaldırıldı. Java 8 yardımında hala -xms geçerli bir komut olarak tanımlı.
Edit: Buyrun yardım sayfası(xmssize xmxsize olarak anlatılmış ve -xms -xmx kullanılmış):Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun.
EMREOYUN
- Web Sitesi
- emreoyun.tk
Doğrudur ama diğer sebep 1.8 de spigot'un sorunsuz çalışmasıdır.Hypixel, mineplex gibi sunucular oyuncu kitlelerinin kayda değer bir çoğunluğunun 1.8 kullanması sebebiyle yükseltmiyorlar. Hypixel forumlarında adminlerinin yaptığı bir çok konu var bununla alakalı.
bence spigot ille alakası yok panllerde bir sorun yok fakat oyun haritalarında sorun var ve sürekli güncelme geliyor optimize edilmiyor sorun bu yüzden oluyor bunun çözmü var ama baya uğraş isityor ben yapmadımDoğrudur ama diğer sebep 1.8 de spigot'un sorunsuz çalışmasıdır.
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.