Çözüldü 1.16.5 / 1.204 sunucuma hile koruması nasıl kurabilirim ?

erdobaba01

Elite madenci.
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Merhaba vulcan plugini satın almak istiyorum ama paypal hesabı kayıt olmak istiyor buda trde kayıtlar kapalı olduğundan alamıyorum , Paypal olan biri varsa bana geri dönüş yapabilirmi.

Ve önerdiğiniz boxpvp için hile koruması plugin önerisi varmı varsa isimlerini verirmisiniz ?

Son düzenleme:

Kuzeylos

Yeni bir Steve doğdu!
Magnesify
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Merhaba vulcan plugini satın almak istiyorum ama paypal hesabı kayıt olmak istiyor buda trde kayıtlar kapalı olduğundan alamıyorum , Paypal olan biri varsa bana geri dönüş yapabilirmi.

Ve önerdiğiniz boxpvp için hile koruması plugin önerisi varmı varsa isimlerini verirmisiniz ?
merhaba vulcan anti cheatin 2.8.5 versiyonu daha önceden ücretsiz paylaşılmıştı sürümü sana uyuyorsa onu kullanabilirsin ama uymuyorsa linkten matrix anti cheat alabilirsin

RealUndefeated

Elmas madencisi.
GrimAC movement checklerde çok iyi ama pvp kontrolünde biraz sorunlu. GrimACyi önerebilirim. Yanına bir de pvp alanında ilgili bir anticheat eklentisi kullanabilirsiniz.