minecrafttr aramıza katil!
batihost minecraft server kirala
Satın Al
MinecraftTR Reklam Alanı
Satın Al
Satın Al
Satın Al

2020-2021 Okullar ne zaman Açılacak ( 21 Eylülde Mi?)

Yeni bir Steve doğdu!
Katılım
9 Eylül 2020
Mesajlar
12
Tepki puanı
3
Puanları
0
Discord
Shelby#7446
Okulların açılma durumu ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, geçtiğimiz günlerde önemli açıklamalar yaptılar. Öğrenciler ve veliler okulların açılıp açılmayacağını merak ediyorlar. Peki okullar ne zaman açılacak, 21 Eylül'de açılacak mı?


21 EYLÜL'DE OKULLAR AÇILACAK MI?

Geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Ziya Selçuk yüz yüze eğitim konusunda yeni açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk tarafından yapılan açıklamada yüz yüze eğitimin detaylarını açıkladı. 21 Eylül olarak duyurduğumuz okulların açılış tarihi kapsamında hali hazırda zaten açık olan okul öncesi öğrencilerimiz ve okulla duygusal bir bağ kurma ihtiyacı duyan birinci sınıf öğrencilerimizle ilk uyum haftasında 1 gün daha sonraki haftalarda ise haftada iki gün olacak şekilde başlayacağız açıklamasında bulundu. 21 Eylül'den itibaren geçecek üç haftanın ardından ise diğer kademelerde ve sınıflarda yüz yüze eğitim konusunu yeniden değerlendireceğiz açıklamasında bulundu.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
, şu açıklamayı yaptı;

"Yeni dönemde eğitim öğretime salgın şartlarını da dikkate alarak hem yüz yüze eğitimi hem de uzaktan eğitimi birlikte gerçekleştireceğimiz bir sistemle devam edeceğiz. Buranın altını çiziyorum, ailelerin tercihine göre, okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerinden başlayarak okullarımızı eğitim öğretime açıyoruz. Bu uygulama salgının seyrine göre şehirlerimizde farklılık gösterebilecektir. Çocuklarımızın eğitim öğretim hayatlarının aksamadan devam etmesi tek gayemizdir."



Bütün Öğrencilerimize Başarılar Dilerim
 
Bakır madencisi.
Katılım
12 Mayıs 2020
Mesajlar
61
Tepki puanı
17
Puanları
685
Discord
yunus can#5065
Konu için teşekkürler.
 
Yeni bir Steve doğdu!
Katılım
22 Ocak 2021
Mesajlar
11
Tepki puanı
1
Puanları
0
Discord
Açılması çok saçma
 

Üst