Sol Banner
Sağ Banner
  • Ekip Arkadaşları Arıyoruz!

MinecraftTR topluluğunu birlikte büyütmek istiyoruz!
    Aktif ve gönüllü olarak katkı sağlayabilecek Editör, Yazar, Yazar Ekip Lideri, Minecraft Uzmanı, XenForo Developer ve Yönetici rollerinde ekip arkadaşları arıyoruz.

Yeteneğine güveniyor ve topluluğa katkı sağlamak istiyorsan başvurunu bekliyoruz:

✅ Ekip Başvuru Formunu Doldur

8 yaşındaki oğlum için yazıyorum, lütfen destek verin.

eylemozdurakoglu

Yeni bir Steve doğdu!
Merhaba, bu foruma 8 yaşındaki oğlum için üye oldum. Bilgisayardan Bluestacks programından Minecraft oynuyor. Yeni model mobilyalar için bir mod varmış. Bunun için forge modu indirmeye çalışıyorum. Ama "bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirebilmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok diyor, varsayılan uygulamalardan ekleyin diyor." hatası veriyor. Bir türlü yapamadım. Ben oyunlardan anlamıyorum ve oğlum ağlayıp duruyor. Ne yapmam lazım?

KR1PT0N

#PÖH
Web Sitesi
ayyildiz.org
Forge modunda bir hata olabilirmi acaba başka bir bağlantıdan başka bir modu denediniz mi
veya bu konu üzerinde youtube google gibi platformlard araştırmalar yaptınız mı
bu konu üzerine youtubede bir çok video bulunmakta

eylemozdurakoglu

Yeni bir Steve doğdu!
Tam 3 saattir deniyorum, %app% gibi birşey de yaptım. Ama orada Minecraft yüklü görünmüyor. Bluestacks programından yüklü olduğu için olabilir mi?

KR1PT0N

#PÖH
Web Sitesi
ayyildiz.org
Tam 3 saattir deniyorum, %app% gibi birşey de yaptım. Ama orada Minecraft yüklü görünmüyor. Bluestacks programından yüklü olduğu için olabilir mi?
evet çünkü sanal android bir sistemin içine kurulu oyun, dosyalarım bölümünde oyun dosyalarını bulabilirsiniz

Starmade

Seçkin madenci.
BlueStack için bunlar olmayabilir Eğer amacınız Forge kurmak ise Crack indirmeniz gerekebilir.

Üst Alt