Sol Banner
Sağ Banner
  • Ekip Arkadaşları Arıyoruz!

MinecraftTR topluluğunu birlikte büyütmek istiyoruz!
    Aktif ve gönüllü olarak katkı sağlayabilecek Editör, Yazar, Yazar Ekip Lideri, Minecraft Uzmanı, XenForo Developer ve Yönetici rollerinde ekip arkadaşları arıyoruz.

Yeteneğine güveniyor ve topluluğa katkı sağlamak istiyorsan başvurunu bekliyoruz:

✅ Ekip Başvuru Formunu Doldur

Çözüldü AAC ws den kaçınca oyundan atma özelliğini kapatma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CrstyaL

Elite madenci.
En iyi cevaplar
1
AAC plugini kullanıyorum direkt satın aldım sitesinden ama bir özelliği kapatmak istiyorum hangisi olduğunu bulamadım bir türlü spawnda wg var ve wg li alandayken oyuncular bir birine vuramıyor ama yine de vuramazsın demesine rağmen bir oyuncu öbür oyuncuya vuruş yaparsa ve vurulan oyuncu oyundan çıkarsa ölüyor ve itemleri düşüyor bunu nasıl engelleyebilirim

Not: vuruş yapmak derken damage yemiyor oyuncu ama yinede çıkarsa ölüyor

CrstyaL

Elite madenci.
En iyi cevaplar
1
Combatlog Plugini serverimde yok koruma olarak eklediğim sadece 2 plugin var 1.si AAC öbürü NoCheatPlus

RequaizeN

Requlogia Minecraft Hizmetleri
En iyi cevaplar
19
Web Sitesi
requlogia.com.tr
Combatlog Plugini serverimde yok koruma olarak eklediğim sadece 2 plugin var 1.si AAC öbürü NoCheatPlus
AAC eklentisinin içerisinde böyle bir ayar mevcut değil, söylediğiniz sistem CombatLog eklentisinde olabilir ki o da pvp kapalı alanlarda devre dışıdır. Öyle bir eklentiniz yoksa eklenti listenizi buraya atabilir ya da hepsini detaylı şekilde inceleyebilirsiniz.

RequaizeN

Requlogia Minecraft Hizmetleri
En iyi cevaplar
19
Web Sitesi
requlogia.com.tr
1- GriefPrevention eklentisinin configinde bulunan
1635262901242.png
ayarlarının bu şekilde olduğundan emin olun, belki etkisi olabilir. (Emin değilim.)

2- CombatLogX eklentisini sunucunuza kurup deneyin.
3- Skriptlerinizde bununla alakalı bir şey var mı kontrol edin.
4- AAC eklentisini kaldırıp öyle deneyin.

Bu aşamaları test ettikten sonra geri dönüş yaparsanız tekrardan inceleyebiliriz.

CrstyaL

Elite madenci.
En iyi cevaplar
1
Claim plugininde dediğiniz ayarı yaptım ve denedim olmadı skriptlerimi tamamen sildim tekrar denedim yine olmadı en son aac yi sildim ve denedim bu sefer sorun ortadan kalktı ve hatta bu sorun olurken aac den gelen bildirim de bu şekildeydi
aacekranı.PNG

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt