MatiasNetwork
Elite madenci.
evet aslında metin2 den esinlendim yıllarca oynadıgım oyundan fakat daha önce görmedim ve dedim ki neden olmasın biraz hem farklılık olur ve gayet de güzel oldu özellikle skyblock daki kule sistemi ve bu güzel yorumun için teşekkür ederimHarika görünüyor, sistemleri biraz metin2'ye benzettim ve beni cidden etkiledi.
Konu tasarımınız da gayet güzel.
İyi çalışmalar, iyi forumlar dilerim.
Bence Metin2 sistemlerinin çoğu aslında oyun piyasası için gerekli.evet aslında metin2 den esinlendim yıllarca oynadıgım oyundan fakat daha önce görmedim ve dedim ki neden olmasın biraz hem farklılık olur ve gayet de güzel oldu özellikle skyblock daki kule sistemi ve bu güzel yorumun için teşekkür ederim![]()
Benide çok mutlu etti aslında bende şu şekil yaptım kuleye gitmek için bilet istiyor o bileti de Netherde boss var onu kesmen lazim ve o boss da konum verildi x y Z şeklinde orda oyuncular bulup kesip kuleye sonra o bilet ile çıkabiliyor birnevi görev ve oyuna sürükleme amacı sermayem olsa direk Metin2 sunucusu kurarımBence Metin2 sistemlerinin çoğu aslında oyun piyasası için gerekli.
Örnek vermem gerekirse, metin2 pvp sunucularında nesne market 1 hafta sonra ve yine aynı şekilde catacomb 2-3 gün sonra açılır ve sonrasında diğer bosslar da kademeli şekilde aktif edilir. Bu gibi şeyler, sunucu açıldıktan sonra sunucunun piyasasını gözlemleyebilmek ve oyunculara daha sürükleyici bir oyun deneyimi sağlamak için bence çok önemli şeyler.
Ben de yıllardır metin2 oynamaktayım. Metin2 piyasası çoğu zaman örnek aldığım bir oyun piyasasıdır. Ortak düşüncelerimizin olması beni fazlasıyla mutlu etti
Tekrardan iyi çalışmalar diliyorum.
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan şekliyle “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, Site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir.