ANADOLUCRAFT.BATİHOST.NET 1.8 & 1.13 >KAPANMA RİSKİ YOK | SKYBLOCK MACERAYA HAZIRSAN BEKLİYORUZ

Sunucu IP Adresi
anadolucraft.batihost.net
Oyun Sürümü
1.8-1.13
Sunucu Slotu ∞
Sınırsız

Moonshine

Risk almazsan, risk alanlar için çalışırsın.
En iyi cevaplar
1
Web Sitesi
batihost.com
Konu tasarımı güzel, sunucunuzu beğendim fakat yorumlara baktığımda yorum yapan profil fotoğrafı bulunmayan arkadaşlar aynı konuşma tarzına sahip ayrıca hepsi aynı günde ve bugün katılmış. Şüphelenmedim değil yani.

Mr_Samed

Bakır madencisi.
Konu tasarımı güzel, sunucunuzu beğendim fakat yorumlara baktığımda yorum yapan profil fotoğrafı bulunmayan arkadaşlar aynı konuşma tarzına sahip ayrıca hepsi aynı günde ve bugün katılmış. Şüphelenmedim değil yani.
Sunucudaki Oyuncularımıza Yorum Yapmaları Karşılığı Ödül Veriyoruz.

Mr_Samed

Bakır madencisi.
Sunucumuz Bakımdan Çıkmıştır.
Nether Açıldı
/warp Nether Eklendi
Adalarda Mobtrap Sorunu Düzeldi
Otomatik Yedekleme Ve Restart Sistemi Getirildi Emekleriniz Boşa Gitmesin Diye
Adalar'da Moblar Doğuyor Artık

Mr_Samed

Bakır madencisi.
Bu Geceki Bakımda ./discord Eklenmiştir
ve cobblegenerator'de kırdığınız şeyler direk üstünüze gelicek şekilde ayarlanmıştır.

Mr_Samed

Bakır madencisi.
Güncellemeler : - Sunucuya Kayıt - Register yapan kişilere 1000 Bakiye ₺ gelecektir. - Sunucuda skyblock rütbeleri eklenip , geliştirilmiştir /rütbeler - Sunucudaki röl düzenini tab'da belirlenmiştir ve renk tonlamaları yapılmıştır - Sunucu içerisindeki V.I.P alımlarında + 3000 bakiye ₺ ve Kit , Anahtar verilecektir. - V.I.P komutları küçükten büyüğe doğru gidildikçe VİP komutları da artırılmıştır. - /bilgi komutu ile sunucudaki birçok bilgiye erişebilirsiniz. - CHAT'ta reklam koruması eklendi , Röl uyumuna göre tag ve renk tonlanması ayarlandı. - /DİSCORD komutu eklendi. - Admin komutlarında geliştirmeler yapıldı. - Skyblock ada seviyesi ve geliştirilmeleri yapıldı ( GOREVler v.s ) - Discord rezirve edildi. - Simge değiştirilip iç görüntüler ve iç tasarım geliştirildi ve MARKET ürünleri uygun bir fiyat'a taşındı Emek verilerek kasılacak bir hal aldı.

Mr_Samed

Bakır madencisi.
Websitemiz:
Sunucu İP ADRESİMİZ : anadolucraft.batihost.net
Açılışımız Ertelenmiştir....
sunucumuza birçok güncelleme eklendi ve sunucuya her zaman güncellemeler yeni şeyler gelmeye devam edecek. sizleri aramızda görmekten şeref duyarız , herkesi bekliyor olacağız.
Sunucumuz (25.03.2020) Tarihinde Saat 20:00'da açılıcaktır.

Son düzenleme: