Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Merhaba, Arkadaşlar bazı kişiler sunucunuza girip "ben Batıhost yetkilisiyim" diye op istiyormuş. Bu kişilere kesinlikle itibar edip, yetki vermeyiniz. Ticket üzerinden yardım isteyip, ekibimizin isteği ile VDS bilgilerinizi verdiyseniz, profosyonel ekibimiz tüm sorunları VDS'e giriş yaparak çözer, sunucunuza giriş kesinlikle yapmaz. Eğer sunucuya giriş yaptıktan sonra çözmemiz gereken bir şey olursa, VDS'a girerek kendimize op veya gerekli yetkileri verip yaparız, veya Ticket üzerinden oyundaki adımızı, yetkiyi veya op'u size söyliyerek, sizde söylenleri yerine getirirsiniz.
Not: Sorunun çözümünü Ticket üzerinden size söyleyip siz de yapabilirsiniz, bizim yapmamıza gerek kalmadan.
Eskiden çalışmış biri olarak konuştum. Umarım açıklayıcı olmuşumdur.
@rmTR Konumdan noktalama işaretlerine vs. yardım ettiği için Teşekkür ederim.
@EMREOYUN arkadaşımız Forum'da da konu açmış onu üzerine benden burdan açtım.
@EMREOYUN açtığı konu: https://minecrafttr.com/konu/uyari-...ost-yetkilileri-asla-habersiz-op-istemez.816/
Ordaki konuda da aynı şeyleri söyledim.
Not: Sorunun çözümünü Ticket üzerinden size söyleyip siz de yapabilirsiniz, bizim yapmamıza gerek kalmadan.
@EMREOYUN açtığı konu: https://minecrafttr.com/konu/uyari-...ost-yetkilileri-asla-habersiz-op-istemez.816/
Son düzenleme:
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Ben teşekkür ederim hocam, arkadaşlar aman dikkat ha, sakın bazı *pratik zekalı*ların tuzaklarına düşmeyiniz.
Doğru söylüyorsun.Ben teşekkür ederim hocam, arkadaşlar aman dikkat ha, sakın bazı *pratik zekalı*ların tuzaklarına düşmeyiniz.
Kesinklikle öyle. Bu aralar çok arttı bu batihost yetkilisiyim diyenler. Yağız Abiyi geçtim benim adımla bile kandırmaya çalışanlar varMerhaba, Arkadaşlar bazı kişiler sunucunuza girip "ben Batıhost yetkilisiyim" diye op istiyormuş. Bu kişilere kesinlikle itibar edip, yetki vermeyiniz. Ticket üzerinden yardım isteyip, ekibimizin isteği ile VDS bilgilerinizi verdiyseniz, profosyonel ekibimiz tüm sorunları VDS'e giriş yaparak çözer, sunucunuza giriş kesinlikle yapmaz. Eğer sunucuya giriş yaptıktan sonra çözmemiz gereken bir şey olursa, VDS'a girerek kendimize op veya gerekli yetkileri verip yaparız, veya Ticket üzerinden oyundaki adımızı, yetkiyi veya op'u size söyliyerek, sizde söylenleri yerine getirirsiniz.
Sonra olaya müdahale ettim adama discorddan ulaştım yoksa emeği gg
ErBuSlayer
Sen, sen ol kimseye güvenme.
Aslında Sadece Bununla Yetinmiyorlar Sunucuyu Hacklemek İçin Ellerinden Ne Geliyorsa Onu Yapıyorlar ve Yapınca da Türkiye Sunucuları Hiç Gelişmiyor Sonra da Kurucuya Laf Atıyorlar Amaçları Ne Bunların Ya
EMREOYUN
Forumun En Eski Üyelerinden Biri
- Web Sitesi
- emreoyun.tk
Duyuru yaptığın için sağol. Artık emekler yanmaz.Merhaba, Arkadaşlar bazı kişiler sunucunuza girip "ben Batıhost yetkilisiyim" diye op istiyormuş. Bu kişilere kesinlikle itibar edip, yetki vermeyiniz. Ticket üzerinden yardım isteyip, ekibimizin isteği ile VDS bilgilerinizi verdiyseniz, profosyonel ekibimiz tüm sorunları VDS'e giriş yaparak çözer, sunucunuza giriş kesinlikle yapmaz. Eğer sunucuya giriş yaptıktan sonra çözmemiz gereken bir şey olursa, VDS'a girerek kendimize op veya gerekli yetkileri verip yaparız, veya Ticket üzerinden oyundaki adımızı, yetkiyi veya op'u size söyliyerek, sizde söylenleri yerine getirirsiniz.
Senin isminle girmişler heKesinklikle öyle. Bu aralar çok arttı bu batihost yetkilisiyim diyenler. Yağız Abiyi geçtim benim adımla bile kandırmaya çalışanlar varBaktım Geçen Batihosttan alınan bir serverde oynuyorum BatihotsBaran diye bir arkadaşı gördüm sunuculara özel paketler yapıyoruz Batihost sizlere kıyak geçiyor op ver yapalım diyor. Adam soruyor hangi Baran? -Discord Sorumlusu olan Baran
O An kendimden şüphelendim benmiyim diye
Sonra olaya müdahale ettim adama discorddan ulaştım yoksa emeği gg![]()
İyi yapmışsın, belkide bu olaylardan dolayu Batihost suçluyabilirlerdi ama suçlama hakkı saylanmaz. O senin suçun, herkese inanırsan
Kanka, eğlence filandır sanırım. O sunucuyu açanda elinden geldikçe sunucusunu korumalı yapmalı.Aslında Sadece Bununla Yetinmiyorlar Sunucuyu Hacklemek İçin Ellerinden Ne Geliyorsa Onu Yapıyorlar ve Yapınca da Türkiye Sunucuları Hiç Gelişmiyor Sonra da Kurucuya Laf Atıyorlar Amaçları Ne Bunların Ya
Umarım yaşanmaz, asıl sana teşekkür ederiz. Buraya da konu açmamıza vesile oldun. Belki sonra da açabilirdik te sanmıyorum veya emin değilim.Duyuru yaptığın için sağol. Artık emekler yanmaz.
Son düzenleme:
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.