Grafik tasarımlarını anlaşmalı olduğumuzdan ben sağlıyorum, problem var mı? Daha doğrusu sizi alakadar eden bir durum var mı? Bilginiz yoksa fikriniz de olmamalı.Grafik tasarım satan bir satış ekibinin tasarım satın almasına ne demeli
Sanane? fikrimi istediğim şekilde saygı çerçevesinde istediğim gibi belirtebilirim bunu kimse kısıtlayamaz sende dahilGrafik tasarımlarını anlaşmalı olduğumuzdan ben sağlıyorum, problem var mı? Daha doğrusu sizi alakadar eden bir durum var mı? Bilginiz yoksa fikriniz de olmamalı.
Benim konuma yaptığın yoruma cevap verebilmek de benim hakkım bunu kimse kısıtlayamaz sen de dahil. Ayrıca fikirler dokunulmaz değildir, saçma fikirlerin fikir olmaya dahi hakkı yok. Ben seni kısıtlamıyorum, sen kısıtlı fikirler ortaya koyuyorsun; yada koymaya çalışıyorsun.Sanane? fikrimi istediğim şekilde saygı çerçevesinde istediğim gibi belirtebilirim bunu kimse kısıtlayamaz sende dahil
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan şekliyle “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, Site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir.