Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Bu konuda sizlere Discord'a gelmesi gerekenleri söyleceğim. Sizlerde yorum yaparak bana katılabilirsiniz.
1 - Nitrosuz Üyelere daha güzel emojiler : Evet yanlış duymadınız, Nitrosuz üyelere daha güzel emojiler.
2 - +100 Emoji Yükleme Sınırı : Discord'un sunucu sahiplerine 100 emoji sınırı getirmesi gerekli.
1 - Nitrosuz Üyelere daha güzel emojiler : Evet yanlış duymadınız, Nitrosuz üyelere daha güzel emojiler.
2 - +100 Emoji Yükleme Sınırı : Discord'un sunucu sahiplerine 100 emoji sınırı getirmesi gerekli.
İyi Forumlar...
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Discord'a gelmesi gereken değil de kalkması gereken bir özellik olduğunu düşünüyorum aslında.
Şu her sunucu içerisinde başka profil kullanma özelliği bir tek bana mı saçma geliyor? Yani gereksiz gibi.
Sanki Nitro'ya özellik getirdik demek için getirilmiş bir özellik.
Bu özellik kaldırılsa iyi olurdu.
Şu her sunucu içerisinde başka profil kullanma özelliği bir tek bana mı saçma geliyor? Yani gereksiz gibi.
ErBuSlayer
Sen, sen ol kimseye güvenme.
Disocrd'a arka plan teması gelse hiç fena olmaz.
Arda Mert Tezel
Seçkin madenci.
- En iyi cevaplar
- 3
- Web Sitesi
- loftybot.xyz
Nitrosuz üyelere bunu getirirlerse yıllardır nitro alan sunucularını 100 emoji eklemek için boostlayan kişilere sence de haksızlık olmaz mı ?Bu konuda sizlere Discord'a gelmesi gerekenleri söyleceğim. Sizlerde yorum yaparak bana katılabilirsiniz.
İyi Forumlar...
Arda Mert Tezel
Seçkin madenci.
- En iyi cevaplar
- 3
- Web Sitesi
- loftybot.xyz
Şöyle düşün senin büyük bir topluluğun var düzgün bir profil fotoğrafı, banner koyuyorsun ama samimi arkadaşlarınla olan sunucuda eğlenceli bir şeyler koymak istiyorsun isteğe bağlı bir özellik ve kullananların işine yarayacağını düşündüğüm bir özellik.Discord'a gelmesi gereken değil de kalkması gereken bir özellik olduğunu düşünüyorum aslında.
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.