Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
PLUGİN PAKETİ %80 TÜRKÇEDİR DETAYLI ANLATIM İÇİN VİDEO HAZIRLANMIŞTIR UMARIM BEĞENİRSİNİZ
SKYBLOCK PLUGİN PAKETİ GENEL SİSTEMLERİ
-ADA ENVOY
-ADA FLY
-AÇIK ARTIRMA
-ENVOY
-GÖREV
-RANK
-SIRALAMA
SKYBLOCK SPAWN
VİP
Ekli dosyayı görüntüle 3375
KASA
WARP
TANITIM VİDEOSU:
SKYBLOCK PLUGİN PAKETİ GENEL SİSTEMLERİ
-ADA ENVOY
-ADA FLY
-AÇIK ARTIRMA
-ENVOY
-GÖREV
-RANK
-SIRALAMA
SKYBLOCK SPAWN
VİP
Ekli dosyayı görüntüle 3375
KASA
WARP
TANITIM VİDEOSU:
Ekli dosyalar
luf1x
Seçkin madenci.
- En iyi cevaplar
- 5
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Daha güzel bir anlatım olmuş.
teşekkürler
Güncellemeler
Epiklava Skyblock Plugin Paketi
Sanal Market eklendi
Rütbeler ve kitleri ayarlandı
Menüler Yenilendi
Hatalar giderildi
Madenci sistemi emek sunucuyu bozduğundan kaldırdık
Levelli Fırın sistemi eklendi
Şans spawnerı eklendi
Sayı tahmin ve çekiliş eklendi
Epiklava Skyblock Plugin Paketi
Paket güzel ancak geliştirilebilir geliştirip satmayı deneyebilirsin. ama bunlara dikkat et mapler aşırı alıntı buildin kötü ise bir şey demem benimde berbat
ama daha az bilinen güzel mapler bulursan daha çekici olur menüleride klasik değil yenilikçi yaparsan örneğin kafa gibi şeyler kullanıp müşteriyi çekebilirsin paralı eklentilerde ekleyip paketi güzelleştirebilirsin İnternette leakları var zaten kolay gelsin
Nerden alıntı anlamadım göster bana o mapleri sana paketi hediye edicem spawn özel yapımPaket güzel ancak geliştirilebilir geliştirip satmayı deneyebilirsin. ama bunlara dikkat et mapler aşırı alıntı buildin kötü ise bir şey demem benimde berbatama daha az bilinen güzel mapler bulursan daha çekici olur menüleride klasik değil yenilikçi yaparsan örneğin kafa gibi şeyler kullanıp müşteriyi çekebilirsin paralı eklentilerde ekleyip paketi güzelleştirebilirsin İnternette leakları var zaten kolay gelsin
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 3636
OnlyVan
Gözyaşları, kederin sessiz dilidir.
Başarılı.
Kırılmış eklentiler illaki bir sorun yaratacaktır, orijinal kullanın.paralı eklentilerde ekleyip paketi güzelleştirebilirsin İnternette leakları var zaten kolay gelsin![]()
BayMiner
Seçkin madenci.
Güzel bir pakete benziyor, konu tasarımını güncelleştire bilirsiniz. Başarılar
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.